Sute de liceeni din Tecuci, interesați de oferta Universităţii "Dunărea de Jos"

Sute de liceeni din Tecuci, interesați de oferta Universităţii "Dunărea de Jos"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Peste 800 de elevi de liceu, însoțiți de părinți sau cadre didactice, au venit joi, 9 noiembrie, la Casa de Cultură din Tecuci, pentru a vedea ofertele prezentate de Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați la Târgul Educațional Student#UDJG.

La eveniment au participat prorectorul Silvius Stanciu, inspectorul școlar general Gina Brînzan, primarul tecucean Lucian Costin, precum și reprezentanți ai unor firme partenere.

Următoarea acțiune Student#UDJG va avea loc la Vaslui, pe 16 noiembrie.

Citit 2119 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Noiembrie 2023 16:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro