Începe Evaluarea Naţională pentru absolvenții clasei a VIII-a

Începe Evaluarea Naţională pentru absolvenții clasei a VIII-a
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Examenele de Evaluare Naţională pentru absolvenții clasei a VIII-a de anul acesta vor avea loc în perioada 25-28 iunie 2024

Probele se vor desfăşura după următorul calendar: 25 iunie - proba scrisă la Limba şi literatura română; 27 iunie - proba scrisă la Matematică; 28 iunie - proba scrisă la Limba şi literatura maternă.

Afişarea rezultatelor iniţiale va avea loc pe data de 3 iulie, până la ora 14.00. Contestaţiile se vor depune în aceeaşi zi, în intervalul orar 16.00 - 19.00 şi pe data de 4 iulie, între orele 8.00 - 12.00. Rezultatele finale vor fi afişate pe 9 iulie.

Pentru susţinerea Evaluării Naţionale 2024, în judeţul Galaţi sunt înscrişi 4.044 de absolvenți de clasa a VIII-a.

Probele se susţin în 116 centre de examen, organizate la nivelul întregului judeţ. Comisia Judeţeană de Organizare a Evaluării Naţionale 2024 Galaţi a aprobat desfăşurarea probelor scrise în condiţii speciale pentru 57 de elevi, pe baza cererilor formulate de către beneficiarii indirecţi. În municipiul Galaţi a fost organizat un centru zonal de evaluare a lucrărilor scrise.

Citit 1326 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2024 18:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro