Vezi unde se învaţă şi unde nu: Se reiau cursurile la Tecuci

Vezi unde se învaţă şi unde nu: Se reiau cursurile la Tecuci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În rural, se va învăţa la Matca, Piscu şi Cuza-Vodă (clasele primare şi grădiniţa) * În municipiul Galaţi, se suspendă cursurile şi la Colegiul „Cuza” *

Cea mai mare parte a unităţilor din mediul rural şi din oraşele mici ale judeţului vor rămâne şi miercuri închise, sub asaltul viscolului şi al zăpezii. Cu toate acestea, în Tecuci se reiau cursurile în cele cinci licee, opt şcoli şi 15 grădiniţe. De la conducerea ISJ am aflat că se va învăţa şi la Şcolile din Matca, Piscu şi Cuza Vodă (doar clasele primare şi grădiniţa). 

În timp ce unele şcoli se redeschid, altele pun lacăt pe porţi, din cauza frigului. Pe lângă Grupul Şcolar „Anghel Saligny” şi Grupul Şcolar „S. Mehedinţi”, unităţile de învăţământ din municipiu care erau şi ieri închise în municipiul Galaţi, nu se vor mai face cursuri nici la Colegiul Naţional „Al. I. Cuza”. „Este foarte frig. Ferestrele sunt nereparate, bate vântul prin ele, se pare că şi Electrocentrale a diminuat debitul. Clasele sunt mari şi friguroase, avem şi elevi din rural care n-au ajuns la cursuri. Nu ne putem juca cu sănătatea copiilor”, a spus directoarea unităţii Pamfilia Dumitraşcu.

În tot judeţul rămân în continuare peste 300 de şcoli închise, şi peste 47.000 de elevi în vacanţă forţată.

 

Citit 5229 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Februarie 2012 07:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.