S-au desemnat decanii la "Dunărea de Jos"

S-au desemnat decanii la "Dunărea de Jos"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Concursul pentru funcţia de decan a tuturor facultăţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” s-a încheiat marţi, după patru zile de evaluări ale celor 33 de candidaţi înscrişi în cursă.

La aproape 60 la sută dintre facultăţile de la "Dunărea de Jos", decanii au fost schimbaţi.

Decani noi sunt la Facultatea de Arhitectură Navală - prof. dr. ing. Leonard Domnişoru, care l-a înlocuit pe Adrian Lungu (actual prorector), la Facultatea de Ştiinţe şi Mediu - conf. dr. Jenică Crânganu, în locul lui Lucian Georgescu (în prezent preşedintele Senatului), la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie electrică şi Electronică – conf. dr. ing. Emilia Pecheanu înlocuindu-l pe Adrian Filipescu, la Facultatea de Litere - prof. dr. Michaela Praisler, care îl înlocuieşte astfel pe Nicolae Ioana, la Facultatea de Metalurgie, Ştiinţa materialelor şi Mediu - prof. dr. ing. Marian Bordei în locul lui Nicolae Cănănău (ieşit la pensie), la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport - conf. dr. Constantin Ploeşteanu, în locul lui Alexandru Păcuraru, la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice - lect. dr. Florin Tudor în locul lui Oprea Răducan, la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor - conf. dr. ec. Edit Lukacs în locul lui Costel Nistor şi Facultatea de Inginerie din Brăila - conf. dr. ing. Cristian Silviu înlocuindu-l Adrian Goanţă.

Profesorii care rămân pe scaunul de conducere şi în acest mandat sunt şase la număr: lect. dr. Teodor Niţă de la Facultatea de Arte, prof. dr. ing. Cătălin Fetecău de la Facultatea de Mecanică, prof. dr. Aurel Nechita de la Facultatea de Medicină şi Farmacie, prof. dr. ing. Petru Alexe de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, conf. dr. Ivan Ivlampie de la Facultatea de Istorie, Filozofie şi Teologie şi conf. dr. ing. Nicolae Diaconu de la Facultatea Transfrontalieră de Ştiinţe Umaniste, Economice şi Inginereşti.

Citit 6704 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Martie 2012 20:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.