S-au desemnat decanii la "Dunărea de Jos"

S-au desemnat decanii la "Dunărea de Jos"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Concursul pentru funcţia de decan a tuturor facultăţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” s-a încheiat marţi, după patru zile de evaluări ale celor 33 de candidaţi înscrişi în cursă.

La aproape 60 la sută dintre facultăţile de la "Dunărea de Jos", decanii au fost schimbaţi.

Decani noi sunt la Facultatea de Arhitectură Navală - prof. dr. ing. Leonard Domnişoru, care l-a înlocuit pe Adrian Lungu (actual prorector), la Facultatea de Ştiinţe şi Mediu - conf. dr. Jenică Crânganu, în locul lui Lucian Georgescu (în prezent preşedintele Senatului), la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie electrică şi Electronică – conf. dr. ing. Emilia Pecheanu înlocuindu-l pe Adrian Filipescu, la Facultatea de Litere - prof. dr. Michaela Praisler, care îl înlocuieşte astfel pe Nicolae Ioana, la Facultatea de Metalurgie, Ştiinţa materialelor şi Mediu - prof. dr. ing. Marian Bordei în locul lui Nicolae Cănănău (ieşit la pensie), la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport - conf. dr. Constantin Ploeşteanu, în locul lui Alexandru Păcuraru, la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice - lect. dr. Florin Tudor în locul lui Oprea Răducan, la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor - conf. dr. ec. Edit Lukacs în locul lui Costel Nistor şi Facultatea de Inginerie din Brăila - conf. dr. ing. Cristian Silviu înlocuindu-l Adrian Goanţă.

Profesorii care rămân pe scaunul de conducere şi în acest mandat sunt şase la număr: lect. dr. Teodor Niţă de la Facultatea de Arte, prof. dr. ing. Cătălin Fetecău de la Facultatea de Mecanică, prof. dr. Aurel Nechita de la Facultatea de Medicină şi Farmacie, prof. dr. ing. Petru Alexe de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, conf. dr. Ivan Ivlampie de la Facultatea de Istorie, Filozofie şi Teologie şi conf. dr. ing. Nicolae Diaconu de la Facultatea Transfrontalieră de Ştiinţe Umaniste, Economice şi Inginereşti.

Citit 6505 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Martie 2012 20:16

6 comentarii

 • postat de eu
  Miercuri, 04 Aprilie 2012 13:09
  ...pe miinile tale George...Te deranjeaza sintagma de taran...Cred ca asta esti !!!Taran cu caracter de taran frustrat!
  0
  0
  Raportează
 • postat de o fosta studenta
  Duminică, 25 Martie 2012 23:28
  Un lucru pozitiv este schimbarea Dl. Prof. Adrian Lungu din functia de Decan al Facultatii de Arhitectura Navala cu Dl. Prof. Domnisoru Leonard, pe care il felicitam pe aceasta cale.
  Desi ex decanul (Dl. Prof. Lungu) este un specialist desavarsit, ca om si caracter este 0 barat.
  Totul se iarta, nimic nu se uita, D-le Ex Decan.
  0
  0
  Raportează
 • postat de kappa
  Vineri, 23 Martie 2012 17:14
  Nicolae Cănănău un decan foarte bun pacat ca a iesit la pensie, da macar stiu ca am scapat de Prodecanul Gurau... ca asta e belea mare la "casa omului" nu are viziune deloc omu asta.


  Felicitari domnului prof. dr. ing. Marian Bordei sa speram ca de acum Facultatea de metalurgie va imbratisa modernismul si nu vechiul stil comunist invhechit si prost
  0
  0
  Raportează
 • postat de Urasc Pupincuristii
  Vineri, 23 Martie 2012 15:50
  S-au facut niste magarii la aceste alegeri...vai mama... Au iesit toti pupincuristii lui Birsan. Au pus pe cine au vrut ei si au avut niste metode foarte frumoase. Au pus sa noteze intai profesorul si studentul de la facultatea respectiva si apoi membrii comisie ca sa nu se influenteze decizia lor, se stiau dinainte cu o saptamana care sunt decanii pe care ii vor pune . Dispozitiile au fost date de securistul de Birsan. A fost informator al securitatii si acum s-a ajuns rector. Sa isi scoata dosarul din praf si sa isi dea demisia.
  0
  0
  Raportează
 • postat de George
  Vineri, 23 Martie 2012 14:26
  Joi, 22 Martie 2012 19:47 postat de eu

  niste tarani


  Taran esti tu copile, care probabil esti frustrat ca nu ai reusit sa iei nici bac-ul.

  Universitatea este pe maini bune, iar facultatile de prestigiu din aceasta universitate sunt conduse de oameni deosebiti !
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Joi, 22 Martie 2012 19:47
  niste tarani
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.