"Cornul şi laptele" n-a ajuns în toate şcolile nici ieri

"Cornul şi laptele" n-a ajuns în toate şcolile nici ieri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În unele comune nu s-a primit ieri nimic, în altele a ajuns doar laptele sau doar cornul

După ce au aşteptat laptele şi cornul mai bine de trei săptămâni, unii elevi din judeţ nu au avut nici ieri parte de aceste produse. În şapte din cele 15 localităţi în care am întrebat au fost probleme. În unele comune nu se primise ieri, până în ora 15,00, nimic. O asemenea situaţie am întâlnit la Tălpigi (Ghidigeni), dar şi la Drăgăneşti.

În alte comune, elevii au primit doar laptele, cornul urmând probabil să vină în cursul zilei de astăzi. E vorba de Brăhăşeşti, Nămoloasa, Movileni şi Drăgăneşti. În alte locuri, dimpotrivă, au primit doar cornul, laptele neajungând până la ora la care am sunat noi, aşa cum s-a întâmplat la Priponeşti şi la Gohor. Cu siguranţă au mai fost şi alte comune unde nu au ajuns în prima zi produsele.

Cele şapte comune unde ni s-a comunicat că elevii au beneficiat ieri de programul complet sunt: Măstăcani, Bălăbăneşti, Băneasa, Bereşti Meria, Corni, Vârlezi şi Jorăşti.

O zi corn, patru biscuiţi

Se pare că produsele de panificaţie distribuite de Derpan sunt deocamdată mai calitative decât cele pe care le primeau prin Risk. Directoarea Marinela Hagiu de la Măstăcani ne-a spus că elevii au mâncat cu plăcere cornul. „Pentru următoarele patru zile am primit biscuiţi, deoarece cornul are valabilitate de numai 48 de ore”, ne-a spus Marinela Hagiu.

Au venit prea devreme

De la Inspectoratul Şcolar Judeţean nu am putut afla o situaţie exactă în legătură cu numărul unităţilor care au primit sau nu produsele. În schimb, inspectoarea generală Laura Marin ne-a spus că în unele locuri directorii s-au plâns că maşinile cu produse au sosit prea devreme, înainte de ora 7,00, când nu era nimeni în şcoală. Tot de la ISJ am aflat că, deocamdată, nu s-a primit de la CJ nicio copie după contract şi că o situaţie completă vor avea în cursul zilelor următoare.

Citit 1951 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Octombrie 2012 09:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.