Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Şcoala gimnazială Nr. 28 şi Şcoala Başak Ilkogretim din Turcia desfăşoară proiectul  „Academia activităţilor civice”, ce se va derula timp de doi ani. Elevii turci veniţi în vizită la Galaţi pentru zece zile s-au arătat extrem de receptivi şi curioşi să descopere tradiţiile româneşti. Încă de la primul contact au remarcat un cuvânt comun, „ceai”, şi au fost asiguraţi că, pe parcursul şederii lor, vor mai descoperi şi altele.
Camelia Bucşă, directorul Şcolii nr. 28, este de părere că proiectul reprezintă o experienţă pentru profesori, însă beneficiile le vor resimţi elevii. „Copiii îşi vor dezvolta în primul rând abilităţile de comunicare pentru că limba engleză va fi limba de legătură şi punem accentul pe abilităţile civice. A fi cetăţean european presupune să te implici în activităţile civice chiar de la o vârstă fragedă”, mai adaugă aceasta.

Citit 2289 ori Ultima modificare Vineri, 02 Noiembrie 2012 22:18

5 comentarii

 • postat de cristina Marți, 06 Noiembrie 2012 08:30 Link la comentariu
  0
  0

  mare mafie este in aceasta scoala!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de parinte Duminică, 04 Noiembrie 2012 16:15 Link la comentariu
  0
  0

  Felicitari, Scoala 28 !

  Raportează
 • postat de tercitul Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 16:36 Link la comentariu
  0
  0

  ...eu nu cred ca nu e bun articolul. A atins ce ere mai interesant, pentru cine vrea sa inteleaga! De exemplu turcii vor invata cat mai curand dupa "ceai" si "ceai in traista" sau cei romanni cum e cu "bucsa" (apropo de directoarea Bucsa)de la unul la altul.

  Raportează
 • postat de Nila Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 11:30 Link la comentariu
  0
  0

  de acord cu Aurelia; din pacate devine frecventa aparitia acestor franturi de articole , prost documentate , ...lipsa de profesionalism .

  Raportează
 • postat de AURELIA Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 09:24 Link la comentariu
  0
  0

  articol incomplet, si prost documentat, era intresant de stiut cine ia adus pe turci acolo? cine a fost initiatorul si infaptuitorul proiectului?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.