Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Aşa cum v-am promis, publicăm lista completă cu cei 22 de elevi care au reuşit să obţină media zece la evaluarea naţională.
Vom începe prin a-i menţiona pe cei cinci candidaţi pe care nu am reuşit să-i nominalizăm, deoarece conducerea ISJ a refuzat să ne ofere o listă a elevilor cu care ne mândrim. Mulţumim cu această ocazie şi persoanelor care ne-au ajutat să-i descoperim.
Spre deosebire de alţi ani, când mediile zece erau obţinute de orăşeni, avem acum trei elevi din mediul rural care se pot lăuda cu această performanţă: Maria Hagiu de la Şcoala „H. P. Bengescu” din Lieşti, Anca Guţu de la Şcoala din Tuluceşti şi Adrian Sandu de la Şcoala din Hanu Conachi.
Tot medie maximă a obţinut şi Alexandra Chiriţă de la Şcoala Nr. 25, dar şi Adrian Florin Popa de la Şcoala Nr. 28, alături de colega sa Diana Ciubotariu. La Şcoala Nr. 13, două surori gemene – Irina şi Iulia Canditu – au luat media 10,00, la fel şi Teodor Drăgoi, de la Şcoala nr. 29, Oana Anton şi Simona Monea de la Şcoala nr. 11, Lavinia Staicu de la Şcoala Nr. 24, Adelina Voicu şi Irina Zaharia de la Şcoala Nr. 26 şi Andrei Strătilă dela Şcoala Nr. 33.

CNVA-ul rămâne instituţia cu cea mai mare „aglomeraţie” de note de zece, şapte elevi reuşind să ia note maxime şi la română şi la matematică: Ioana Buţu, Diana Căluian, Mihaela Carp, Rareş Purdea, Claudia Smadu, Alexandru Ionescu şi Raluca Matei.

Este posibil să mai apară şi alţi elevi cu medii de zece şi după rezolvarea contestaţiilor. Vestea bună e că „Viaţa liberă” are suficient spaţiu să le publice şi lor numele şi să-i felicite.

 

Citit 4067 ori Ultima modificare Luni, 01 Iulie 2013 16:59

3 comentarii

 • postat de CeL Marți, 02 Iulie 2013 20:12 Link la comentariu
  0
  0

  Bravo, Adelina, Maria!
  Felicitari tuturor!

  Raportează
 • postat de Malus Marți, 02 Iulie 2013 06:48 Link la comentariu
  0
  0

  Cam puţini. Buzăul sta mult mai bine. Chiar mă mir cum de stă aşa de bine. Buzăul are un liceu de excepţie care are şi rezultate deosebite la olimpiadele şcolare. Trebuie să se investească mai mult în învăţământ şi la Galaţi, să nu ne lăsăm pe-o ureche. CNVA a căpătat o anumită reputaţie, mulţi se feresc să-şi dea copii acolo pentru că au auzit tot felul de zvonuri, chiar dacă au copii foarte buni.

  Raportează
 • postat de bors Marți, 02 Iulie 2013 02:58 Link la comentariu
  0
  0

  Maria Hagiu.....Liceul tehnologic 'Hortensia Papadat Bengescu'...IVESTI.....Director Lavinia Maria Strainu.....Succesele elevilor nostri(ca si esecurile lor) SUNT si ale noastre....ale tuturor profesorilor(si invatatorilor) care au stat la catedra in fata acestor elevi......DRUM BUN IN VIATA MARIA HAGIU!!!!....profu' de engleza

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.