Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale a Universităţii ”Danubius” - Licenţă pentru libertate, creaţie, leadership şi străinătate (P)

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale a Universităţii ”Danubius” - Licenţă pentru libertate, creaţie, leadership şi străinătate (P)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

COMUNICARE ŞI RELAŢII PUBLICE ‑ Simptomele profesionistului

Ţi se întâmplă adeseori să treci pe lângă un panou publicitar şi să te gândeşti că nu se potriveşte o anumită formă sau culoare  mesajului care ar trebui transmis ? În mintea ta este deja conturată varianta cea mai bună a acelui panou?

Îţi place să te joci cu sensurile cuvintelor, să le aşezi în formule magice pe care să le înţeleagă doar anumite persoane?

Ai răbdarea de a asculta şi de a‑ţi lua notiţe la evenimente diverse, de multe ori mai multe într‑o singură zi?

Poţi apoi să desprinzi esenţialul fiecărui asemenea eveniment şi să‑l transmiţi cu uşurinţă?

Poţi îmbogăţi lumea cu înţelesuri şi interpretări, reinventând‑o?

Te gândeşti vreodată că omul public de la televizor sau de la radio nu are un PR bun sau nu are deloc pentru că vestimentaţia este caraghioasă sau pentru că discursul este neîngrijit? Îţi spui în aceste momente: Trebuia să se îmbrace aşa şi aşa şi spună asta sau asta?

Ai insomnii când se apropie ziua de naştere a unei persoane apropiate şi te frământă scenariul surprizei pe care vrei să o pui la cale?

Dacă răspunsul la aceste întrebări este DA, atunci tratamentul este cariera în  domeniul  Ştiinţelor Comunicării, specializarea Comunicare şi Relaţii Publice. Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale din cadrul Universităţii „Danubius” are 100 de locuri la această specializare, 50 la învăţământul cu frecvenţă şi 50 la învăţământ la distanţă.

Tu alegi, după trei ani de studiu, dacă vei profesa ca specialist în relaţii publice, mediator, purtător de cuvânt, brand manager, organizator târguri şi expoziţii, prezentator expoziţii, formator, profesor în învăţământul gimnazial – ştiinţe ale comunicării, responsabil al managementului de responsabilitate socială etc.

Studenţii acestei facultăţi îşi desfăşoară practica în modernul studio de televiziune GetTV al Universităţii „Danubius” precum şi în redacţia ziarului Danubius News (foto).

Persoana fără de care managerul nu reuşeşte: ASISTENŢĂ MANAGERIALĂ ŞI SECRETARIAT

Dinamica afacerilor, dorinţa de mai mult şi mai bine implică o activitate enormă în mediul de afaceri. Managerii sunt depăşiţi de volumul activităţilor cărora trebuie să le facă faţă zilnic şi au nevoie de ajutor, de specialişti instruiţi pentru a le fi mâna dreaptă, oameni responsabili şi de încredere care simt pulsul afacerii şi care ştiu cum ar trebui să gândească şi să acţioneze managerul, oameni care au puterea de a lua decizii în lipsa acestuia, de preferat mai bune chiar decât cele pe care le‑ar fi luat şeful.

Peste trei ani, vor avea prioritate la angajare în faţa managerilor marilor companii 100 de  absolvenţi ai acestei specializări care vor putea deveni: asistent manager, şef de cabinet, secretar asistent ‑ director care, printre altele, asistă şeful companiei în probleme de comunicare, de documentare şi coordonare a gestiunii interne a firmei, secretar notariat, funcţionar administrativ etc.

Carieră cu popasuri internaţionale: RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI STUDII EUROPENE

Cei 50 de candidaţi ai acestei specializări se înscriu  cu diplomaţie, capacitate de negociere a conflictelor, atracţie pentru viaţa politică naţională şi internaţională, cunoscători a două limbi străine, fascinaţi de o profesie în cadrul instituţiilor europene iar după trei ani sunt absolvenţi  pregătiţi pentru a profesa ca specialişti în relaţii internaţionale, consilier pe probleme de relaţii internaţionale şi integrare europeană în instituţii publice şi private, analist de politică externă, consilier şi manager pentru proiecte europene etc.

Taxa, investiţie minimă pentru viitor maxim

Candidaţii hotărâţi care optează pentru Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale a Universităţii „Danubius”, convinşi de performanţa generaţiilor anterioare şi care se înscriu în prima sesiune de admitere (8 – 30 iulie 2013) au locul asigurat şi beneficiază de reducere de taxă!

Absolvenţii de bacalaureat care au obţinut media de cel puţin 9.30, au primul an de studii gratuit iar dacă vor continua să fie la fel de buni şi în anii de studenţie taxa este redusă proporţional cu media anilor de studii, studentul de 10 fiind scutit de achitarea taxei!

Succes!

 

Universitatea “Danubius”,

Şef Birou Relaţii Publice,

Ana Alina Dumitrache

Citit 2961 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iulie 2013 09:48