Proiect inedit de modernizare a lacului Vânători. Ideea a fost premiată la un concurs naţional

Proiect inedit de modernizare a lacului Vânători. Ideea a fost premiată la un concurs naţional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru eleve din Galaţi au fost premiate la concursul naţional de geografie, la care au prezentat lucrări cu aplicaţii practice pe zona Galaţi * Lucrarea Mădălinei Ursu, cea mai bună din concurs, este un proiect de reamenajare a lacurilor din jurul Galaţiului * Documentarea e atât de serioasă, încât ar putea fi chiar soluţii pentru rezolvarea unor probleme de către aleşii noştri


Patru eleve din Galaţi au luat premii şi menţiuni la cea de-a 33-a ediţie a Sesiunii naţionale de comunicări ştiinţifice ale elevilor din clasele liceale la Geografie, competiţie desfăşurată recent în oraşul nostru.

Sarcina lor nu a fost deloc uşoară, deoarece lucrările trebuie să prezinte aspecte legate de geografia Galaţiului, dar şi propuneri şi soluţii pentru ameliorarea unor probleme. Astfel din nouă premii acordate, trei le-au revenit elevelor noastre: Mădălina Ursu – premiul I, Cătălina Scurtu Ciurescu - premiul al II-lea – ambele de la Liceul „Emil Racoviţă”, îndrumate de profesoara Delia Humelnicu. Premiul al III-lea a revenit Dianei Jalbă de la CNVA, pregătită de profesoara Smaranda Enică. De asemenea, s-a mai câştigat şi o menţiune specială de către Alina Savastre de la Colegiul „Spiru Haret” din Tecuci, eleva profesorului Dumitru Voinea.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 4371 ori Ultima modificare Marți, 30 Iulie 2013 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.