Peste 160 de profesori gălăţeni au dat bir cu fugiţii, la examenul de titularizare

Peste 160 de profesori gălăţeni au dat bir cu fugiţii, la examenul de titularizare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un candidat a fost eliminat după ce a fost prins cu fiţuici


Dintre cei 914 candidaţi care s-au înscris la titularizare anul acesta, s-au prezentat ieri la examen 838, iar în final au predat lucrarea doar 751 de profesori, deoarece câteva zeci au renunţat la concurs când au văzut subiectele. În concluzie, nu numai pe elevi îi sperie examenele: 163 de profesori au dat şi ei anul acesta bir cu fugiţii.

Mai mult decât atât, după ce la definitivat au fost eliminate două cadre didactice pentru tentativă de fraudă, titularizarea de anul acesta a avut şi ea clientul ei. Un profesor de educaţie fizică a fost surprins cu fiţuici. Deşi acesta a încercat să convingă comisia că scrisese lucrurile respective în sala de examen, el a fost eliminat. „De pe înregistrarea pe cameră se văd clar intenţiile sale”, a precizat preşedinta comisiei, inspectoarea general-adjunctă, Diana Bulai. Aceasta a mai declarat că subiectele au fost accesibile şi că nu au existat alte probleme organizatorice.

Candidaţii vor afla ce note au luat luni, 5 august. Cei nemulţumiţi vor putea depune contestaţii în aceeaşi zi, dar şi pe 6 august. Rezultatele finale se vor afişa joi, 8 august.

Citit 2333 ori Ultima modificare Marți, 30 Iulie 2013 18:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.