Studenţii îşi aleg "profii tari"/ Start la nominalizările pentru Profesorul Bologna

Studenţii îşi aleg "profii tari"/ Start la nominalizările pentru Profesorul Bologna
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de ieri şi până pe 23 martie, studenţii gălăţeni îşi pot nominaliza profesorii preferaţi la Gala Profesorului Bologna, care se va desfăşura anul acesta în perioada 9-11 mai, la Bucureşti. Gala este organizată de Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România, începând cu anul 2007. Nominalizările pot fi făcute accesând platforma www.profitari.ro. Până pe 4 aprilie, profesorii vor fi evaluaţi de comisii alcătuite din studenţi evaluatori special pregătiţi în acest sens.

Gala Profesorului Bologna, ajunsă la a VII-a ediţie, este o iniţiativă menită să omagieze şi să răsplătească performanţa didactică a profesorilor. Pe lângă activitatea de cercetare şi rezultatele profesionale ale profesorilor, gala îşi propune să evidenţieze calitatea de dascăl şi îndrumător a profesorului universitar român. Nu în ultimul rând, scopul Galei Profesorului Bologna este îmbunătăţirea sistemului de învăţământ superior din România, prin premierea şi promovarea acelor care didactice care formează generaţii, care reprezintă adevărate valori şi care sunt modele pentru studenţi.

În anii 2010, 2011 şi 2012, 21 de cadre didactice gălăţene de la diferite facultăţi din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” au câştigat, la propunerea studenţilor lor, titlul de Profesor Bologna.

Citit 1213 ori Ultima modificare Luni, 17 Februarie 2014 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.