BACALAUREAT SESIUNEA A DOUA/ Şapte CENTRE pentru PROBELE SCRISE
Foto: Unul dintre centrele de examen se află la "Moţoc"

BACALAUREAT SESIUNEA A DOUA/ Şapte CENTRE pentru PROBELE SCRISE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Probele scrise ale examenului de bacalaureat din a doua sesiune, care vor începe pe 25 august, se vor desfăşura în şapte centre. Cinci sunt din Galaţi. La Colegiul „Aurel Vlaicu” (Metalurgic) vor susţine examenul elevii de la Colegiul Economic, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Naţional „V. Alecsandri”, Liceul „s. Mehedinţi” şi Colegiul „Elena Doamna”. Colegiul „Paul Dimo (Energetic)  va fi gazdă pentru cei de la Colegiul „M. Kogălniceanu”,  Colegiul „Cuza”, Liceul „Dunărea”, Liceul de Marină, Seminarul Teologic, Liceul din Bereşti şi cel din Tg. Bujor.

La Colegiul „D. Moţoc” au fost arondaţi elevii de la Colegiul „C. Negri”, Liceul CFR, Colegiul „Traian Vuia” (Auto)”. Liceul „Mircea Eliade” va fi centru de examen pentru restanţierii de la Liceul „A. Saligny”, Collegiul „Radu Negru”, Liceul „E. Racoviţă”, în timp ce la Liceul „Sf. Maria” au fost repartizaţi cei de la Liceul de Artă, Liceul Particular „M. Coman”, Liceul Partiicular „D. Cantemir” şi Liceul din Pechea.

La Tecuci au fost organizate două centre. La Colegiul de Economie şi Agricultură vor merge elevii Colegiul „C. Hogaş”, Colegiul „S. Haret” Liceul Particular „Magisterum”, dar şi cei de la liceele din Iveşti, Corod, Cudalbi şi Tudor Vladimirescu. La Liceul „Elena Caragiani” au fost arondaţi şi cei de la Liceul „Ov. Caledoniu”.

Citit 2152 ori Ultima modificare Marți, 19 August 2014 19:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.