ADMITERE MASTERAT 2014 Galaţi/ Calendar, LOCURI disponibile şi ACTE necesare

ADMITERE MASTERAT 2014 Galaţi/ Calendar, LOCURI disponibile şi ACTE necesare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facultatea de Litere din cadrul Universității Dunărea de Jos” din Galați scoate la concurs, în această toamnă, 225 de locuri, dintre care 65 sunt bugetate, pentru cele cinci programe de masterat acreditate. În domeniul Filologie, se organizează patru programe de masterat, dintre care trei sunt cu predare în limbă străină: Traducere şi Interpretariat (engleză), Discurs specializat. Terminologii. Traduceri (franceză), Literatură, Film și Reprezentări culturale (engleză) şi unul cu predare în limbă română: Teoria şi Practica Textului. În domeniul Ştiinţele Comunicării, programul organizat este cel de Comunicare și Tehnici de Producție Mass-media. Primele patru au alocate câte 13 locuri la buget  și  alte 37 la taxă, iar cel de comunicare dispune de 13 locuri bugetate şi 12 cu taxă.

Calendarul probelor, dar și bibliografia aferentă fiecărui program în parte sunt disponibile pe www.admitere.ugal.ro, dar și pe www.lit.ugal.ro, la secțiunea Masterat. Admiterea se face în baza unui interviu, iar nota finală este media aritmetică dintre nota obținută la proba orală și media aritmetică a examenului de licență.

Taxa de înscriere la oricare dintre cele cinci programe este de 150 de lei, iar taxa anuală, pentru candidaţii care nu intră la buget, este de 3000 de lei.

Candidaţii se pot înscrie la unul din cele 51 de programe de masterat de la “Dunărea de Jos” în perioada 15-19 septembrie 2014. La Facultatea de Arte, înscrierea are loc între 17 şi 21 septembrie. În intervalul 20-22 septembrie se desfăşoară interviurile şi probele orale, iar pe 23 septembrie se afișează rezultatele şi se redistribuie candidaţii.

Dosarul de înscriere la masterat trebuie să conţină: diploma de licenţă, diploma de bacalaureat în original şi anexele în copie legalizată (adeverinţă de absolvire pentru promoţia 2014), copii legalizate după certificatul de naştere şi cel de căsătorie, trei fotografii tip buletin, o cerere de înscriere şi chitanţa care atestă plata taxei.

Citit 2245 ori Ultima modificare Marți, 02 Septembrie 2014 15:17

1 comentariu

 • postat de motanul danila
  Marți, 02 Septembrie 2014 23:40
  5.13.205.***
  Daca mai pomeniti de cateva ori despre media aritmetica ,nu o sa se mai inscrie nimeni.Vor crede ca e doar pentru intelectuali.
  1
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.