SUSŢINERE pentru facultate: INVESTIŢI în visul lui Petrică!

SUSŢINERE pentru facultate: INVESTIŢI în visul lui Petrică!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Petrică Podaru - absolventul al Liceului Tehnologic din Pechea - care a reuşit să obţină nota 10 la matematică la bacalaureat mai are încă nevoie de sprijinul nostru, deşi oameni cu suflet mare au investit în visul său de a deveni student.

Petrică nu a reuşit să intre pe locurile bugetate la kinetoterapie, specializare unde anul acesta a fost una dintre cele mai mari concurenţe. Cum provine dintr-o familie săracă, cu cinci copii, cu mama casnică, iar tatăl rămas chiar la începutul acestei luni şomer, Petrică Podaru nu are posibilitatea să achite cei 3.200 de lei cât este taxa. Petrică susţine că mai are o soră care a intrat şi ea tot pe locurile cu taxă, la asistenţi medicali, iar familia sigur nu-i poate ajuta pe amândoi.

După donaţia făcută de familia Dumitru şi Virginia Şorcaru, o altă pensionară a venit la redacţie şi a dăruit 500 de lei. De asemenea, senatorul de la Pechea, Marin Nicolae, a donat pentru cei doi studenţi ai familiei Podaru.

Până pe 25 septembrie, când trebuie să achite prima rată din taxa de studiu, Petrică şi sora sa speră că vor primi banii de care au nevoie. Cei care vor să-l ajute pot veni la redacţia ziarului nostru sau o pot contacta pe mama sa la telefon 0749.167.074.

CITEŞTE ŞI: Cum să scoţi GENII ÎN MATEMATICĂ din nişte elevi de la ţară:

Citit 1480 ori Ultima modificare Marți, 16 Septembrie 2014 22:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.