PRIMII inspectori şcolari gălăţeni NUMIŢI PRIN CONCURS după opt ani

PRIMII inspectori şcolari gălăţeni NUMIŢI PRIN CONCURS după opt ani
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După opt ani în care inspectorii şcolari au fost numiţi din oficiu, la Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ), avem primii patru ocupanţi ai acestor funcţii prin concurs.

Mariana Mustaţă a câştigat concursurile pentru jumătate de post de biologie şi jumătate de post de inspector care se ocupă de perfecţionarea cadrelor didactice. Marius Puţanu a obţinut punctajele necesare pentru a fi inspector de specialitate la geografie, dar şi la învăţământ particular, în timp ce Corina Tatu a fost numită cu acte în regulă la discipline tehnice. Un alt inspector şcolar care a trecut cu bine prin probele de concurs este Alice Cristache, cea care va răspunde de managementul instituţional.

De la conducerea ISJ, am aflat că sunt şi doi candidaţi care nu au reuşit să obţină note de trecere la testul grilă, cei care s-au înscris pentru postul de inspector şcolar la limba şi literatura română şi la învăţământ special şi pentru minorităţi.

Există şi discipline la care ambii candidaţi au luat notă de trecere la testul grilă şi urmează să fie departajaţi la interviu. La concursul pentru postul de inspector de istorie au luat notă de trecere atât Camelia Nenu - actuala directoare a Palatului Copiilor, cât şi fosta inspectoare la această disciplină, Daniela Cojocaru (fostă Popa).

Sunt, de asemenea, şi situaţii în care în care nu s-a înscris niciun candidat: la matematică, managementul resurselor umane şi arte.

Citit 6333 ori Ultima modificare Joi, 28 Mai 2015 19:15

4 comentarii

 • postat de Pentru un mic mic prof. de romana
  Sâmbătă, 06 Iunie 2015 16:50
  84.117.41.***
  Dupa cum scrii cred ca esti mult mai mic. Doamna profesoara Cringanu este o profesionista, iar testul nu a avut nicio legatura cu profesia doamnei (PROFESOR de limba romana). Oricum, ai fost identificat dupa IP si asteapta-te sa fii chemat in instanta pentru calomnie.
  7
  1
  Raportează
 • postat de Un mic prof. de romana
  Miercuri, 03 Iunie 2015 15:23
  89.137.30.***
  Cum mai fratilor, marea academiciana de lb. romana cranganu nu a luat examenul? Fantastic. Nici nu mai incapea pe usa inspectoratului, de grea ce era. :)))))))))))
  2
  11
  Raportează
 • postat de !!!!!!!!!!!!
  Duminică, 31 Mai 2015 10:08
  79.116.110.***
  Dupa 12 ani , de la revolutie au fost doar 2 concursuri
  0
  8
  Raportează
 • postat de Ministrul Invatamantului Politic
  Sâmbătă, 30 Mai 2015 01:50
  5.13.169.***
  Si vor fi condusi de inspectori general, respectiv general adjunct numiti, cu delegatia prelungita. C-asa-i in tenis, unde se paseaza de la un guvern la altul sine die depolitizarea invataman-atului. Halal!
  0
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.