PREGĂTIRI pentru NOUL AN ŞCOLAR - Cât costă UNIFORMA ŞCOLARĂ

PREGĂTIRI pentru NOUL AN ŞCOLAR - Cât costă UNIFORMA ŞCOLARĂ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Pentru părinţii cu un venit mediu, preţul cel mai convenabil pentru o uniformă completă la fete este de 230 de lei, iar la băieţi este de 250 de lei * Cei care îşi doresc să îşi îmbrace copiii cu haine de "fiţe" şi au un buget mai mare ajung să plătească suma de 360 de lei pentru fete şi 450 pentru băieţi


Dacă în urmă cu o săptămână v-am arătat care sunt preţurile rechizitelor pentru şcolari, săptămâna aceasta am făcut un raid prin magazinele şi supermarketurile din oraş, în căutarea celor mai avantajoase preţuri la haine cum ar fi: sarafan, fustă, pantaloni, vestă, cravată şi alte accesorii necesare celor mici la uniforma pentru şcoală. Şi aveţi de unde alege, pentru că în această perioadă, supermarketurile sunt pline de promoţii la tot felul de accesorii pentru şcoală.

Preţurile din supermarket

În Careffour o cămaşă albă pentru fete ajunge la preţul de 32 de lei, în timp ce o bluză albă simplă costă 18 lei.  Preţul unui sarafan de blugi, ajunge la 50 de lei, o fustă neagră costă 35 de lei, iar o fustă de blugi costă 32 de lei. Cei mai ieftini balerini negri sunt la 30 de lei, iar cei mai scumpi pantofi la 90 de lei. Raiaţii negri au un preţ convenabil: 40 de lei, iar un sacou costă minimum 100 de lei.

Pentru băieţi, preţul unei cămăşi variază între 20 şi 32 de lei, iar o bluză albă simplă costă 18 lei. O vestă ajunge la preţul de 21 de lei, iar un pulover este 48 de lei. Preţul pantalonilor variază în funcţie de material. Blugii costă 30 de lei, în timp ce un pantalon negru de stofă costă 35 de lei. La raionul de încălţăminte părinţii au de ales între o pereche de tenişi de culoare închisă la preţul accesibil de 39 de lei sau o pereche de pantofi eleganţi la preţul de 55 de lei. Preţul unui sacou negru este 100 de lei. Accesoriile precum cravată sau papion variază între 6 şi 10 lei.

Şi în Auchan preţurile sunt rezonabile. O cămaşă albă pentru fete variază între 20 şi 35 de lei, în timp ce o bluză albă simplă costă 18 lei. Un sarafan negru elegant ajunge la preţul de 65 de lei, iar fustele costă 55 de lei.  Pantofii simpli negri lăcuiţi sunt 45 de lei, iar dresurile albe groase 20 de lei.

O cămaşă albă pentru băieţi are preţul de 25 de lei, în timp ce o bluză simplă costă 20 de lei. Accesibil ca preţ sunt pantalonii de culoare închisă: 24 de lei. O vestă sau un pulover ajung la suma de 30 de lei. Pantofii negri lăcuiţi sunt 45 de lei.

Oferte variabile la magazine şi croitorie

Articole vestimentare pentru început de an şcolar găsim şi la magazinele pentru copii. Aici ofertele sunt pentru toate buzunarele atât din punct de vedere calitativ, cât şi din punct de vedere al preţurilor. De exemplu preţul unei cămăşi pentru fete variază între 25 şi 79 de lei în funcţie de model şi material. Şi modelul fustiţelor şi sarafanelor este foarte divers. Cea mai ieftină fustă neagră costă 49 de lei, iar cea mai scumpă 69 de lei. Sarafanele de culoare închisă ajung la preţul de 65 de lei.

Cei mai ieftini pantofi pentru fete sunt la preţul de 35 de lei, iar cei din piele ajung şi la 95 de lei. Cizmuliţele din piele, pentru fete variază între 120 de lei şi 169 de lei.

Cel mai ieftin costum pentru băieţi (sacou, vestă, pantaloni) costă între 120 şi 150 de lei. De asemenea, preţul cămăşilor variază în funcţie de calitatea şi modelul acestora. Prin urmare puteţi găsi cămăşi cu preţul cuprins între 25 şi 80 de lei. Pantofii variază de asemenea în funcţie de material şi costă între 59 şi 159 de lei.

La croitorie preţul unui costum complet pentru fete (sarafan, vestă, fustă) costă 90 de lei, iar pentru băieţi (sacou, pantaloni, vestă, cravată) preţul este de 180 de lei.

Cei care îşi doresc să achiziţioneze articolele separat trebuie să ştie că un sacou costă 80 de lei, o fustiţă sau pantaloni 45 de lei, iar vesta sau cravata 10 lei.

AFLĂ cât CHELTUIE părinţii pentru RECHIZITELE ŞCOLARE

Citit 15127 ori Ultima modificare Joi, 10 Septembrie 2015 12:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.