Profesori gălăţeni premiaţi de Inspectoratul Şcolar şi sindicate, de Ziua Internaţională a Educaţiei

Profesori gălăţeni premiaţi de Inspectoratul Şcolar şi sindicate, de Ziua Internaţională a Educaţiei
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Peste 60 de cadre didactice care au avut elevi premiaţi la olimpiadele naţionale şi internaţionale vor fi premiate luni, 5 octombrie, de Ziua Internaţională a Educaţiei, cu câte o diplomă de excelenţă, din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a Sindicatului Învăţământului Preuniversitar.

Festivitatea se va desfăşura începând cu ora 10,00, în Amfiteatrul Colegiului de Industrie Alimentară "Elena  Doamna".

Citit 5498 ori Ultima modificare Duminică, 04 Octombrie 2015 16:12

9 comentarii

 • postat de IONEL
  Miercuri, 30 Decembrie 2015 15:15
  109.166.141.***
  Privitor la sentintele castigate pe dobanzi, pe care scolile au refuzat sa le execute de buna voie, am executat silit 6 astfel de sentinte (pe dobanzii).
  Pana in prezent am recuperat in totalitate si avansul achitat pentru cheltuielile de executare silita
  Ordinul (verbal) de a nu se calcula si achita dobanziile este transmis de dl. PAUNICA MIHAI din cadrul Ministerului Educatiei, catre I.S.J.uri.
  Bineinteles ca ISJ -urile au impus contabililor sa nu calculeze si sa achite aceste dobanzi.
  Eu am transmis scolilor executate silit sa impute cheltuielile de executare silita I.S.J-ului si dlui Paunica Mihai
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ziua noastra
  Marți, 06 Octombrie 2015 12:35
  5.13.164.***
  Pentru rezultatele elevilor la olimpiade, profesorii, pe baza multor hartoage, unele meritate, altele fabricate in colaborare cu directorii si inspectorii, primesc gradatia de merit. De Ziua Internationala a Educatiei ii sarbatorim pe toti cei care fac educatie: educatori (ei nu mai au rezultate la olimpiade!), invatatori, profesori, laboranti, bibliotecari etc.
  Felicitari inca o data ISJ-ului pentru politica dusa si sindicatelor care ii pupa!
  0
  12
  Raportează
 • postat de Un Educator
  Luni, 05 Octombrie 2015 17:29
  78.96.252.***
  Draga Inspectorat,
  Munca si rezultate de la catedra se contabilizeaza doar in premiile obtinute la concursuri si olimpiade nationale si internationale?
  Poate ca de Ziua Educatiei, Ziua Educatorului ar trebui sa vezi si excelenta din munca de zi cu zi a Dascalului, care isi ofera mintea dar mai ales bucatele de Inima, in lucrul cu elevii. Oameni cu multa daruire, pasiune, bucurie si entuziasm pentru activitatea de formare si educare, care dincolo de timp, sanatate, bani si alte sacrificii personale, fac din Educatie o misiune si o datorie indeplinita la cele mai inalte nivele de calitate.
  Oameni modesti, cu mult bun simt, despre care poate se stie in scoala si in clasa, si de care poate ar trebui sa aflam noi toti...
  In societatea aceasta a performantei in care le spunem elevilor – Crede in tine! Fii cel mai bun! Aduna diplome in portofoliul personal! etc. etc, poate ar trebui sa recunoastem si meritele celor care transpira si inspira la formarea unor valori morale si de caracter, prin munca ziditoare din fiecare zi. In fiecare scoala cred ca sunt cel putin cativa profesori remarcabili prin Iubirea cu care isi indeplinesc vocatia; pe cand niste premii pentru acesti Excelenti ai excelentei educatii?
  0
  16
  Raportează
 • postat de Iosu Anu Toniu
  Luni, 05 Octombrie 2015 12:31
  89.136.6.***
  Cum sa nu dea SIPu diplome?! Va da cate o diploma de fraier fiecarui membru care cotizeaza cate 7-10 euro pe luna fara sa-si deranjeze liderii macar cu o intrebare. De ex: Ce se intampla cu cei 35.000 de euro/luna luati cu japca lunar? Cum ne apara astia drepturile daca suntem, mereu, cel mai prost platiti dintre bugetari!??? De ce lasa sindicatu directorii sa-si bata joc de profesori, ca stapanii de sclavi, in antichitate???
  1
  12
  Raportează
 • postat de lele
  Luni, 05 Octombrie 2015 12:28
  78.97.254.***
  fosta -i lele ..acu numai lele ai ramas ... in avans ,ca cu lichidarea e nasolica ... ce sa zicem ? faci si mata ce mai poti ... ridicola insa ,nu te sesizezi ? sa te ajutam atuncea
  2
  2
  Raportează
 • postat de un oarecare
  Luni, 05 Octombrie 2015 08:35
  5.13.155.***
  HOPA; de cand da sindicatu diplome?si de ce numai un anume sindicat...RASISTILOR, auzi tara democratica . Daa biserica nu da nimic?., da primaria....etc
  daaa, poza e un avans ? o sa vedem si lichidarea? da gusa doamnei din stanga? bine ca nu o cunoaste nimeni.
  In rest. LA MULTI ANI tuturor profesorilor, fara discriminare.
  2
  9
  Raportează
 • postat de banii de hotarari judecatoresti??
  Luni, 05 Octombrie 2015 06:59
  5.13.137.***
  În 1994, UNESCO a inaugurat prima ZI MONDIALĂ A EDUCATORILOR, pentru a comemora semnarea, în 1966, a recomandării făcute de UNESCO şi Organizaţia Internaţională a Muncii privind condiţiile de muncă ale personalului didactic.
  Această zi se sărbătoreşte în data de 5 octombrie în peste 200 de ţări, denumirea ei fiind World Teachers’ Day în engleză sau Journée Mondiale des Enseignants în franceză.
  Ziua Mondială a Educaţiei nu trebuie să omagieze doar munca profesorilor şi a dascălilor, ci trebuie să fie şi un prilej de reconştientizare a rolului pe care educaţia în sine îl are pentru orice stat şi pentru orice generaţie. LA MULȚI ANI!
  0
  13
  Raportează
 • postat de Robert Popescu
  Duminică, 04 Octombrie 2015 20:16
  5.13.183.***
  Mulțumesc!
  0
  5
  Raportează
 • postat de ghici
  Duminică, 04 Octombrie 2015 19:05
  5.13.239.***
  Felicitari !
  3
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.