GALERIE FOTO/ Conspiraţie între Moş Nicolae şi Clubul KIWANIS pentru elevii de la Şcoala Nr. 24

GALERIE FOTO/ Conspiraţie între Moş Nicolae şi Clubul KIWANIS pentru elevii de la Şcoala Nr. 24
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cum de a ales Moş Nicolae tocmai clasa a IV-a B de la Şcoala nr. 24, pentru a le dărui câte ceva copiilor, nu o să aflăm niciodată. Poate că un copil în rugăciunea lui de seară i-a cerut asta lui Moş Nicolae, poate o mămică, sau poate chiar doamna învăţătoare Mariana Secu l-a rugat pe să  nu-i uite pe copiii ce cu drag îi educă. Cert este că pe căi ştiute doar de el, gândul s-a transmis doamnelor din Clubul Kiwanis şi s-a transformat în faptă. Doamna doctor Gina Alexe a luat legătura cu doamna învăţătoare, care a adunat de la toţi copiii câte un bileţel cu dorinţele lor adresate Moşului, doamnele de la Kiwanis au citit bileţelele, Moş Nicolae a fost de acord şi totul a mers perfect.

Astfel, luni, 7 decembrie, când Moş Nicolae încă mai veghea asupra copiilor, cele 19 pachete cu ghiozdane, penare, acuarele, pixuri, blocuri de desen, culori şi cărţi cu poveşti, însoţite de doamnele de la Clubul Kiwanis, au aşteptat terminarea orelor pentru a se afla faţă în faţă cu copiii. În clasă, pe un panou, am găsit desenate ghetuţele care aşteptau să fie încărcate cu daruri.

Iată ce i-au scris copiii lui Moş Nicolae. "Vă rog să îmi aduceţi două penare echipate, un ghiozdan cu Violeta, trei seturi de caiete mici şi studenţeşti, două stilouri, o riglă, o radieră, o ascuţitoare, creioane, un vocabular, un bloc de desen, acuarele, lipici, foi colorate", i-a cerut Ionela Aurelia Chiper.

"Eu îmi doresc un set de acuarele, un bloc de desen, un penar, creioane, pensule, pix cu gel, un stilou", a scris Cristi Maxim.

"Îmi doresc două penare echipate, două seturi de carioca groase, un stilou, două pixuri, un aracet, un bloc de desen, acuarele, o linie şi un ghiozdan", a înşirat pe hârtie Valentina Cernat.

Toţi copiii au primit pachetul cu darurile cerute de la Moş Nicolae. În plus, copiii care nu au avut nicio greşeală de ortografie în bileţel au primit câte o pungă cu bomboane, iar copiii care au scris cu greşeli de ortografie au fost avertizaţi cu nuieluşa fermecata a lui Moş Nicolae şi au promis să înveţe mai bine şi să nu mai facă greşeli. Moş Nicolae îi va veghea în continuare şi ne va comunica dacă s-au ţinut de promisiune.

Citit 2236 ori Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2015 19:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.