Cupa „Moş Crăciun”, la karate kyokushin

Cupa „Moş Crăciun”, la karate kyokushin
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Peste 80 de elevi ai Şcolii Nr. 29, coordonaţi de profesoara de educaţie fizică Ana Cristina Stase, au participat sâmbătă, 12 decembrie, începând cu ora 9,00, la cea de-a doua ediţie a competiţiei de kyokushin "Cupa Moş Crăciun, destinată elevilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani. Organizată prin intermediul asociaţiei sportive a unităţii de învăţământ, competiţia s-a bucurat de sprijinul ArcelorMittal Galaţi, care a pus la dispoziţia micilor karatişti sala "Siderurgistul". De asemenea, sprijin s-a primit şi din partea Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport, prin intermediul directoarei Anamaria Vasiliu, care a adus saltelele necesare desfăşurării concursului, în timp ce Luconsa BM SRL le-a oferit în pauză pizza şi apă sportivilor, antrenorilor şi arbitrilor.

Invitat special de la Bucureşti a fost sensei Ilie Ionescu, unul dintre fondatorii acestui gen de karate în România, care a venit însoţit de doi arbitri bucureşteni, sensei Gabriel Stroe şi sensei David Zaharia.

"Au fost peste 80 de participanţi, la două probe, şi s-au dat, pentru ambele secţiuni - kata şi kumite, peste o sută de premii, în medalii, diplome şi dulciuri. Am avut şi copii de vârste mici, pe care am vrut să-i motivăm şi să-i învăţăm cu spiritul şi atmosfera competiţiilor sportive. Dar, pentru ei, totul a fost o joacă, au avut protecţie de sus până jos, ca să nu se sperie", ne-a lămurit sensei Ana Stase, organizatoarea evenimentului.

Citit 2064 ori Ultima modificare Marți, 15 Decembrie 2015 19:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.