Campanie de PROMOVARE a UGAL în țară
Foto: Sursa foto: Facebook - Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați

Campanie de PROMOVARE a UGAL în țară
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi a iniţiat şi anul acesta o caravană de promovare a facultăţilor în rândul absolvenţilor de liceu, caravană care a străbătut mai multe judeţe şi a ajuns până în oraşele Slănic Moldova şi Târgu Ocna.

Timp de trei zile, studenţi ai Universităţii „Dunărea de Jos”, membri ai Ligii Studenţilor, dar şi specialişti de la Biroul de Comunicare au vizitat licee din judeţele Brăila şi Vrancea, dar au ajuns şi în localităţile Râmnicu Sărat, Buzău, Nehoiu, Pogoanele, Onești, Târgul Ocna şi Slănic Moldova. Cei din caravană au împărţit pliante şi au povestit elevilor cum e să fii student, ce beneficii oferă Universitatea din Galaţi, dar şi ce atracţii turistice are oraşul. Cele mai căutate facultăţi au fost cea de Medicină şi Farmacie, Arhitectură Navală şi cea de Litere. Elevii au primit informaţii utile legate de taxe şi preţurile din campusul "Al. I Cuza" şi premii promoţionale: şepci şi tricouri cu sigla Universităţii.

„Am găsit, la liceele vizitate, o deschidere deosebită din partea directorilor, dar mai ales din partea profesorilor de la clasă. Am rămas surprins să văd, în unele licee aflate la sute de kilometri distanţă de Galați, directori care le recomandau elevilor să vină la Galaţi, spunându-le cu mândrie că acolo au absolvit şi ei, iar lucrul acesta înseamnă foarte mult pentru universitatea noastră, pentru imaginea ei în regiunea de sud-est a ţării. Vom continua aceste caravane, ne gândim şi la modalităţi noi să-i atragem pe liceenii din alte judeţe, dar vom încerca să îi aducem şi acasă la noi, să vadă pe viu dotările pe care le avem”, a declarat Bogdan Nistor, de la Biroul de Comunicare al Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi.

Citit 1954 ori Ultima modificare Marți, 04 Iulie 2017 13:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.