CU SAU FĂRĂ BACALAUREAT, NU RENUNȚA LA EDUCAȚIE! ȘCOALA POSTLICEALĂ ”DANUBIUS” TE CALIFICĂ PENTRU PROFESII EUROPENE ÎN DOMENIILE: SĂNĂTATE ȘI ASISTENȚĂ SOCIALĂ SAU TURISM ȘI ALIMENTAȚIE

CU SAU FĂRĂ BACALAUREAT, NU RENUNȚA LA EDUCAȚIE! ȘCOALA POSTLICEALĂ ”DANUBIUS” TE CALIFICĂ PENTRU PROFESII EUROPENE ÎN DOMENIILE: SĂNĂTATE ȘI ASISTENȚĂ SOCIALĂ SAU TURISM ȘI ALIMENTAȚIE
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Înființată în cadrul Fundației Academice ”Benone Pușcă”, Școala Postliceală Danubius” oferă o nouă șansă tuturor celor care doresc să se reorienteze profesional precum și celor care nu au reușit să promoveze Bacalaureatul dar înțeleg cât de importantă este continuarea educației și urmarea cursurilor unei școli postliceale de calitate care te pregătește pentru domenii de interes pentru piața muncii din Europa.

Candidații pot opta, până la sfârșitul lunii august, pentru una din următoarele specializări:

AGENT TURISM-GHID, în domeniul Turism și Alimentație, la forma de învăţământ de zi, nivelul 3 avansat, durata studiilor 2 ani.

Odată finalizate studiile acestei specializări, oportunităţile pe piaţa muncii sunt generoase şi vor rămâne de actualitate mulţi ani. Absolventul acestei specializări poate alege dintr-o paletă foarte amplă de meserii, precum:  agent de turism intern, functionar agenţie voiaj, agent de turism pentru circuite tematice, agent turism de afaceri, agent de asistenţă turistică, agent de transport turistic intern, agent de transport internaţional, agent de turism tour-operator, însoţitor grup turistic etc.

ASISTENT DE GESTIUNE ÎN UNITĂȚI DE CAZARE ŞI ALIMENTAŢIE, în domeniul Turism și Alimentație, la forma de învăţământ de zi, nivelul 3 avansat, durata studiilor 2 ani.

După finalizarea studiilor acestei specializări, absolvenții vor avea posibilitatea de a activa în gospodăria agroturistică,  ca și lucrător comercial, lucrător în unităţi de alimentaţie publică, supraveghetori clădiri şi gospodării, personal de supraveghere inclusiv pentru activităţi de curăţenie şi întreţinere în birouri, hoteluri şi alte instituţii, administratori în gospodării individuale, recepţioneri în domeniul hotelier, funcţionari în gestiune economică şi administrativă, funcţionari în servicii de evidenţă contabilă etc.

ASISTENT MEDICAL GENERALIST - Una dintre cele mai căutate specializări din cadrul acestei școli este cea care pregătește asistenți medicali generaliști în cadrul domeniului Sănătate și asistență socială, domeniu care are nevoie, atât la nivel național cât și la nivel european, de specialiști. Durata studiilor este de 3 ani.

De ce să alegi cursurile Școlii Postliceale Danubius?

1.Pentru că vei beneficia de cei mai buni porfesori, practicieni în domeniile în care te specializezi!

2.Pentru că profesorii tăi sunt și cadre didactice universitare!

3.Pentru că beneficiezi de o bază materială modernă, de excepție, care îți oferă tot confortul studiului și practicii!

4.Pentru că vei face practică în unități de profil!

5.Pentru că echipa Școlii Postliceale Danubius te sprijină să te pregătești pentru Bacalaureat! – În fiecare an, profesorii noștri te pregătesc GRATUIT pentru a promova examenul de Bacalaureat!

Completează fișa de înscriere și te așteptăm , până pe data de 31 august, cu dosarul complet pentru admiterea la Școala Postliceală Danubius!

Detalii ADMITERE!

Despre oferta Școlii Postliceale Danubius – Interviu cu domnul Lect. univ. dr. Ștefan GHEORGHE - Director

Succes!

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

(P)

Citit 3818 ori Ultima modificare Marți, 23 August 2016 17:21