Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Admiterea la Actorie pentru cele zece locuri la buget şi alte opt cu taxa va fi, anul acesta, pe bază de probă practică. Candidaţii trebuie să pregătească un repertoriu ce va conţine: o poezie lirică de forţă, o fabulă, un monolog şi o povestire.

"Suntem facultatea cu două studiouri de teatru proprii, practica de specialitate se face la Teatrul Dramatic, studenţii noştri au posibilitatea să colaboreze cu trupele independente de teatru. Avem spaţiu şi timp de lucru pentru student mai mult decât la Bucureşti. Ne lăudăm cu un grad de angajare, după absolvire, de 60 la sută. Foarte mulţi studenţi de-ai noştri sunt acum actori la Galaţi, Bucureşti, în ţară şi chiar în străinătate, în trupe particulare. Fiecare regizor care a venit la Galaţi a avut posibilitatea să susţină ateliere cu studenţii de la Actorie, ceea ce înseamnă o mare oportunitate pentru viitorii actori", a declarat lect. dr. Florin Toma.

Cei care vor să vadă ce înseamnă să fii student la Actorie pot veni pe 24 iunie la examenul final colectiv al studenţilor de anul II, concretizat în spectacolul "Steaua fără nume", de Mihail Sebastian. Intrarea este liberă.

Calendarul admiterii este următorul: înscrierile, în intervalul 10-15 iulie, probele, în intervalul 17-19 iulie.

Citit 2348 ori Ultima modificare Luni, 19 Iunie 2017 19:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.