CATEDRA | Au fost premiaţi bursierii ”Clara Moraru”, la ”Spiru Haret”

CATEDRA | Au fost premiaţi bursierii ”Clara Moraru”, la ”Spiru Haret”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un sentiment de împlinire a dominat festivitatea de sfârşit de an şcolar de la Colegiul Naţional "Spiru Haret" din Tecuci, fiind generat, printre altele, de momentul premierii elevilor cu rezultate la olimpiadele naționale: Dorian Muntean (menţiune la Chimie şi participare la Olimpiada Internaţională), Maria-Isabela Nădejde  (menţiune la Sociologie), Călin-Paul Chiţu şi Dan-Mihai Tudor (menţiune la Cultură civică şi menţiunea „Drepturile Omului” acordată de IRDO), Ovidiu-Andrei Vlase (menţiune la Lingvistică), Diana Blehoeanu (menţiune specială la Franceză), Cristian-Alexandru Toma (medalie de bronz la TIC), Andrei-Constantin Anghel, Andreea-Ozana Gheorghiu, Carmen-Georgeana Melinte şi Dan-Mihai Tudor (participanţi la Fizică, Franceză, Logică şi Lingvistică).

Ei sunt şi beneficiarii burselor „Clara Moraru”; fosta noastră absolventă, acum om de afaceri în Luxemburg, a trimis 1.000 de euro, în vederea recompensării performanţelor olimpicilor CNSH. "Să nu renunţaţi niciodată la visurile şi speranţele voastre. Vă doresc să vă bucuraţi de frumuseţea vârstei voastre şi să nu uitaţi să împărţişi bunătatea şi lumina pe care le purtaţi în suflet cu cei din jurul vostru. Vă doresc să reuşiţi să împărţiţi fericirea cu cei din jur pentru că, în opinia mea, aceasta este cea mai bună manieră de a o multiplica. Mulţumesc pentru extraordinarele rezultate pe care le-aţi obţinut, pentru că ele îmi oferă oportunitatea de a dărui şi de a menţine această frumoasă tradiţie a burselor. Bucuria voastră este bucuria mea!", a transmis Clara Lăcrămioara Moraru.

A fost această festivitate de premiere încă un moment în care copiii frumoşi şi foarte merituoşi ai colegiului şi-au dat mâna peste timp şi spaţiu, realizând o punte frumoasă între generaţii, sub auspiciile principiilor devenite emblemă a colegiului: Tradiţie, prestigiu, performanţă.

Citit 2900 ori Ultima modificare Marți, 20 Iunie 2017 18:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.