Liga Studenţilor din Galaţi are o nouă conducere
Foto: Marius Negri

Liga Studenţilor din Galaţi are o nouă conducere
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Liga Studenţilor din Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi a împlinit 22 de ani de la reînfiinţare, ocazie cu care a avut loc o Şedinţă Festivă, desfăşurată în Sala Consiliului de Administraţie din clădirea centrală a universităţii.

Şedinţa a fost deschisă de Georgiana Doraşcu, preşedintele LSG, care, după ce a împărtăşit câteva dintre lucrurile învăţate la ligă, a predat ştafeta noii conduceri. Astfel, pentru următorii doi ani, Liga Studenţilor din Galaţi va fi condusă de Ştefan Lupu, student în anul IV la Facultatea de Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei. "Am învăţat foarte multe lucruri la Ligă şi am vrut să dau înapoi ceea ce am primit. Am fost secretar general în Biroul Executiv şi ştiu că pot mai mult, tocmai de aceea am candidat”, ne-a spus, emoţionat, Ştefan Lupu.

După preluarea mandatului, Ştefan a primit felicitări, dar şi multe sfaturi de la seniorii Ligii, cărora li s-au oferit şi diplome. Alături de vechea şi noua conducere a Ligii Studenţilor au fost reprezentanţi ai Universităţii şi ai Casei de Cultură a Studenţilor, preşedintele Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România, dar şi reprezentanţi ai organizaţiilor studenţeşti din Constanţa, Cluj, Timişoara şi Iaşi.

Aniversarea s-a încheiat, tradiţional, aşa cum se întâmplă de 17 ani, cu un concert susţinut, după miezul nopţii, de trupa Paraziţii.

Citit 2379 ori Ultima modificare Luni, 09 Octombrie 2017 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.