Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cu ocazia împlinirii a 22 de ani de la reînfiinţarea Ligii Studenţilor din Galaţi, au avut loc alegerile pentru stabilirea componenţei Biroului Executiv al Ligii Studenţilor din Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi aferente mandatului 2017-2019.
În total au fost şapte candidaţi, doi pentru funcţia de secretar general, patru pentru funcţia de vicepreşedinte şi unul  pentru funcţia de preşedinte.
După cum aţi putut deja citi în ziarul nostru, în următorii doi ani, Liga Studenţilor va fi condusă de Ştefan Lupu, student în anul IV la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică, specializarea Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei. Îi vor sta alături George Răzvan Bălţatu, student în anul I la Facultatea de Istorie, Filozofie şi Teologie, specializarea Sociologie şi Resurse Umane,  ca vicepreşedinte, şi Ana-Maria Bogdan, studentă în anul III la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică, specializarea Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei, ca secretar general.
Noua conducere a Ligii şi-a preluat mandatul pe 9 octombrie. După această festivitate, foştii şi actualii membri ai Ligii, dar şi invitaţii lor din ţară au participat la o dezbatere pe tema "Costurile ascunse din universităţi". "În cadrul dezbaterii, a fost abordat subiectul taxelor nejustificate practicate de universităţile din România, iar pe baza rezultatelor discuţiilor s-a pus fundamentul elaborării unui raport naţional, de către Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România, cu privire la taxele imorale sau nejustificate practicate de universităţi", se arată într-un comunicat de presă al Ligii Studenţilor din Galaţi.

Citit 991 ori Ultima modificare Marți, 10 Octombrie 2017 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.