Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 comentarii

Elevii Liceului Tehnologic "Hortensia Papadat-Bengescu" din Iveşti le-au pregătit o surpriză cadrelor didactice, realizând un program artistic, pentru a le sărbători de Ziua Mondială a Educaţiei. În deschidere, prezentatorii activităţii, elevii Andreea-Roxana Tănase  şi Valentin Trifan, din clasa a XII-a, au  ţinut să puncteze importanţa educaţiei pentru noi toţi: “Educaţia este principalul vehicul prin care adulţii şi copiii marginalizaţi din punct de vedere economic şi social se pot ridica din sărăcie şi pot obţine mijloacele de a participa pe deplin la viaţa comunităţii.”
Activitatea a continuat cu citate celebre despre educaţie şi poezii recitate de cei cincisprezece elevi participanţi la activitate.
Au urmat două dansuri – dans modern şi dans ţigănesc, execute cu măiestrie de elevele noastre, care au încântat audienţa, iar elevul Vasile Ţepeluş, din clasa a VII-a A, a interpretat o frumoasă melodie. Spre finalul activităţii au fost cântate melodiile ”Învăţătorii mei, învăţători” şi ”La mulţi ani cu sănătate”, fredonate de tot publicul, peste care au nins confetti multicolore. Programul artistic a fost apreciat atât de cadrele didactice, cât şi de elevii participanţi.

Citit 1639 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Octombrie 2017 17:27

2 comentarii

 • postat de La o privire atentă Joi, 12 Octombrie 2017 20:56 89.136.231.*** Link la comentariu
  0
  3

  Stegaru Mariana, îmi pare foarte rău! Așa se învață carte la Liceului Tehnologic "Hortensia Papadat-Bengescu" din Iveşti? Era bine să te abții să comentezi. Profesorii ăștia ,,super de treaba” nu te-au învățat cum să folosești semnele de punctuație sau tu nu ai avut capacitatea să le înțelegi?

  Raportează
 • postat de Stegaru Mariana Joi, 12 Octombrie 2017 18:44 217.217.39.*** Link la comentariu
  2
  0

  Ce frumos !! ma míndresc cu voi, ?si cu Scoala noastra ?si inclusive cu domnii profesorii care sunt super de treaba??Felicitari dragi mei?si succes mai departe ?????

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.