Profesorii, sărbătoriţi la Liceul din Iveşti

Profesorii, sărbătoriţi la Liceul din Iveşti
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Elevii Liceului Tehnologic "Hortensia Papadat-Bengescu" din Iveşti le-au pregătit o surpriză cadrelor didactice, realizând un program artistic, pentru a le sărbători de Ziua Mondială a Educaţiei. În deschidere, prezentatorii activităţii, elevii Andreea-Roxana Tănase  şi Valentin Trifan, din clasa a XII-a, au  ţinut să puncteze importanţa educaţiei pentru noi toţi: “Educaţia este principalul vehicul prin care adulţii şi copiii marginalizaţi din punct de vedere economic şi social se pot ridica din sărăcie şi pot obţine mijloacele de a participa pe deplin la viaţa comunităţii.”
Activitatea a continuat cu citate celebre despre educaţie şi poezii recitate de cei cincisprezece elevi participanţi la activitate.
Au urmat două dansuri – dans modern şi dans ţigănesc, execute cu măiestrie de elevele noastre, care au încântat audienţa, iar elevul Vasile Ţepeluş, din clasa a VII-a A, a interpretat o frumoasă melodie. Spre finalul activităţii au fost cântate melodiile ”Învăţătorii mei, învăţători” şi ”La mulţi ani cu sănătate”, fredonate de tot publicul, peste care au nins confetti multicolore. Programul artistic a fost apreciat atât de cadrele didactice, cât şi de elevii participanţi.

Citit 2328 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Octombrie 2017 17:27

2 comentarii

 • postat de La o privire atentă
  Joi, 12 Octombrie 2017 20:56
  89.136.231.***
  Stegaru Mariana, îmi pare foarte rău! Așa se învață carte la Liceului Tehnologic "Hortensia Papadat-Bengescu" din Iveşti? Era bine să te abții să comentezi. Profesorii ăștia ,,super de treaba” nu te-au învățat cum să folosești semnele de punctuație sau tu nu ai avut capacitatea să le înțelegi?
  0
  3
  Raportează
 • postat de Stegaru Mariana
  Joi, 12 Octombrie 2017 18:44
  217.217.39.***
  Ce frumos !! ma míndresc cu voi, ?si cu Scoala noastra ?si inclusive cu domnii profesorii care sunt super de treaba??Felicitari dragi mei?si succes mai departe ?????
  2
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.