Studenţii gălăţeni, la dezbaterile dedicate Centenarului Marii Uniri

Studenţii gălăţeni, la dezbaterile dedicate Centenarului Marii Uniri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Studenţii Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi au avut privilegiul de a participa, pe 23 noiembrie, la dezbaterile publice organizate cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1 decembrie 1918. Evenimentul, care a fost deschis cu dezbaterea "România 100 de ani de la Marea Unire, 60 de ani de construcţie europeană şi 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeană", a avut loc în sala de conferinţe "Vespasian V. Pella" a Institutului Transfrontalier de Studii Internaţionale şi Ştiinţe Penale.

Cu această ocazie, studenţii gălăţeni au avut prilejul de a se întâlni cu o personalitate marcantă a lumii academice româneşti, diplomatul şi prof. univ. dr. Ion Anghel, fost consilier în Consiliul legislativ, în prezent preşedinte al Asociaţiei Ambasadorilor şi Diplomaţilor de Carieră din România, al Societăţii Române de Drept European şi prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Politică Externă.

Evenimentul a fost organizat de Centrul de studii internaţionale şi drepturile omului, în colaborare cu Muzeul de Istorie "Paul Păltănea" din Galaţi.

Citit 527 ori Ultima modificare Luni, 04 Decembrie 2017 19:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.