Şoferul ucigaş scapă cu fuga?

Şoferul ucigaş scapă cu fuga?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cercetările Poliţiei Rutiere pentru identificarea şoferului ucigaş de sâmbătă continuă. Vă reamintim că sâmbătă seara, la ora 23,30, Dorina F., de 56 de ani, din Ţepu, traversa neregulamentar Drumul European 581, în zona localităţii Berheci.

Femeia a fost lovită de o maşină la kilometrul 34 + 900, ea decedând în urma impactului. Şoferul şi-a lăsat victima să moară, el dispărând de la locul accidentului.

Posibile scenarii

Cu toate că aparenţele indică omor din culpă şi fugă de la locul accidentului, în momentul de faţă nimeni nu ştie cu exactitate circumstanţele producerii evenimentului.

Dintre posibilele scenarii se distinge cel în care părăsirea locului accidentului a fost intenţionată. Sunt însă de luat în seamă şi variantele în care, din cauza întunericului, şoferul să nu o fi văzut pe femeie sau aceea în care femeia s-a aruncat sub roţile maşinii, accidentul transformându-se astfel în suicid.

Rău şi acum, dar mai rău anul trecut

„De la începutul anului şi până acum, Galaţiul înregistrează cu şase victime mai puţin faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut”, adaugă subinspectorul Aurelian Ropotan, Poliţia Rutieră Galaţi.

Acesta este al doilea accident rutier mortal petrecut la Galaţi, după cel din fatidica zi de duminică, 11 septembrie, când şoferiţa unei maşini cu trei pasageri la bord s-a răsturnat la Şendreni, ocupantul locului din partea stângă spate decedând în urma impactului.

Citit 18305 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.