UPDATE | Doi gălăţeni au MURIT într-un INCENDIU
Foto: Teodora Miron

UPDATE | Doi gălăţeni au MURIT într-un INCENDIU
Tragedia a avut loc pe strada Ştiinței din Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE | Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări. Este vorba despre o femeie de 89 de ani, imobilizată la pat, şi de fiul ei, în vârstă de 69 de ani. Cei doi locuiau într-un imobil de pe strada Ştiinţei.

Vecinii spun că au văzut fum la casa celor doi, dar au crezut că fac focul în sobă. La scurt timp însă, a fost dată alarma, iar la faţa locului au ajuns de urgenţă două autospeciale ale ISU Galaţi. După ce au lichidat incendiul, pompierii au găsit în imobil cele două persoane decedate. O a treia persoană, tot fiul al bătrânei decedate, a reuşit să iasă din imobil, acesta suferind un atac de panică şi un puseu de tensiune. ”Au fost două persoane pentru care nu s-a mai putut face nimic, fiind găsite decedate. O a treia persoană a primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar a refuzat transportul la spital”, ne-a declarat Ionuţ Arvinte, asistent medical la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi. Vecinii au spus că bărbatul de 69 de ani fuma şi consuma destul de des alcool şi că, cel mai probabil, a aruncat o ţigară aprinsă, la mijloc fiind vorba despre o neglijenţă.

După ce au stins focul, pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la o sobă. ”Cauza probabilă a incendiului este o sobă fără acumulare de căldură. Au ars două camere ale imobilului, iar în interior au fost găsite două victime arse”, ne-a explicat lt. Col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

La faţa locului a ajuns şi proprietarul imobilului. ”Bătrâna mi-a făcut acte pe casă, iar eu am plătit dările la stat şi o ajutam cu tot ce puteam. Nu ştiu de la ce s-a putut produce incendiul. Doamna era foarte bătrână, fiul era cu băutura. Probabil a fumat vreo ţigară şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Chiar dacă consuma alcool, era un om bun. Păcat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, ne-a spus Maricel Lucas, proprietarul imobilului.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care vor face o anchetă şi vor stabili, împreună cu pompierii, ce s-a întâmplat în imobilul de pe strada Ştiinţei.


UPDATE. INCENDIU într-o casă din Galați. Două persoane au fost găsite CARBONIZATE | Cele două victime sunt o femeie în vârstă de 89 de ani și un fiu al acesteia în vârstă de 69 de ani. O a treia persoană, un alt fiu al femeii, a suferit un atac de panică și un puseu de tensiune, dar a refuzat să fie transportat la spital, primind îngrijiri medicale la fața locului.


Incendiu la o locuință pe strada Științei din Galați.

Din primele informații, două persoane au fost găsite carbonizate în casă.

Pompierii intervin în acest moment în vederea lichidării incendiului.

Vom reveni cu informații.

Citit 6816 ori Ultima modificare Vineri, 08 Decembrie 2017 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.