Gălăţenii, din nou în stradă: Guvernaţi ca să ne furaţi!

Gălăţenii, din nou în stradă: Guvernaţi ca să ne furaţi!
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Nici frigul pătrunzător, nici ploaia rece şi măruntă care cădea fără oprire, nici vântul care-i şfichiuia nemilos nu au contat pentru gălăţenii care s-au adunat, din nou, în faţa Prefecturii, pentru a le striga politicienilor adevărul crunt: „Guvernaţi ca să ne furaţi!”. „Toţi pentru Justiţie!” era mesajul de solidaritate al protestatarilor însoţit de clasicul deja „#Vă vedem!”.

„Înger, îngeraşul meu,/ scapă-mă de PSD-eu”, au scandat gălăţenii continuând cu: „Nu pensii speciale la javre penale” şi „Europa te iubim, ori învingem ori murim!”.

 

Citit 2954 ori Ultima modificare Duminică, 17 Decembrie 2017 22:03

9 comentarii

 • postat de radu
  Luni, 18 Decembrie 2017 22:26
  89.137.137.***
  Scapam tara de acesti interlopi in cravata nu iesind in strada si tipand zile si zile in sir. Nu ne aude nimeni. Solutia e sa invatam si sa invadam noi parlamentul, sa apara partide noi, curate alianta impotriva acestor interlopi si apoi sa scapam parlamentul de ei. Sa le luam locul si noi sa facem legile drepte si bune. Invatati , Candidati, Ocupati Parlamentul si institutiile si ii vom strivi. Ei lucreaza inteligent..sa lucram si noi inteligent. Solutia nr 2.: Nu ii mai votati pe bolsevici, neocomunisti, securisti, golani, hoti , mincinosi.
  1
  2
  Raportează
 • postat de Gheorghe Silvestrovici
  Luni, 18 Decembrie 2017 18:48
  188.24.244.***
  În România anului 2017 sunt 7600 de dosare de cercetare penală pentru oamenii politici, sunt zeci de miniştri, sunt zeci de preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene şi sute de primari şi de consilieri care au fost condamnaţi sau sunt în cercetare penală. România are cei mai mulţi politicieni corupţi din lume.

  De un an de zile guvernanţii şi parlamentarii din partidele majoritare au ca unic obiectiv legile Justiţiei.
  Cum este posibil ca tocmai cei care au cele mai multe condamnări şi dosare penale, să facă legi împotriva actului de Justiţie, legi care să îngrădească autonomia procurorilor şi magistraţilor. Multe dosare penale din cele 7600 se vor închide, prejudiciile de sute de milioane de euro din ultimii ani nu vor putea fi recuperate, iar hoţii vor scăpa de închisoare şi vor deveni cinstiţi.

  Este firesc şi normal să le cerem politicienilor prin orice mijloc PAŞNIC de manifestare a democraţiei, să nu-şi facă legi pentru hoţie, să fie cinstiţi şi responsabili, să respecte principiul separaţiei puterilor în stat şi al unei Justiţii independente, nesubordonate politic, înscrise în Constituţia ţării.

  Întotdeauna protestele şi mişcările sociale nonviolente au învins acţiunile nedemocratice, de încălcare a drepturilor sau acţiunile de forţă ale statului autoritar.
  Nu vreau conducători penali care atacă justiţia !
  Cine vrea să trăiască în ţara hoţiei ? Vreau să trăiesc în ţara cinstei şi a responsabilităţii !
  2
  1
  Raportează
 • postat de Coztel Sirianul
  Luni, 18 Decembrie 2017 13:21
  109.166.135.***
  Salut băieții din pnl și restul minipartidelor, ce faceți? Nu ați înghețat ? De unde aveți bani de banner băieți?
  9
  10
  Raportează
 • postat de PATRIOTUL
  Luni, 18 Decembrie 2017 11:36
  81.12.149.***
  Sunt 2 cauze principale care au dus la votarea CIUMEi RoŞII la putere:
  1. Organizarea alegerilor într-un singur tur de scrutin (Strategie bine pusă la punct de vulpoiul Dragnea cu mult timp înainte, de vină fiind aici şi aripa dreaptă, probabil prin trocuri politice);
  2. Afişarea de către PSD a unui Program de guvernare pompos la care au pus botul majoritatea bugetarilor, pensionarilor şi asistaţilor sociali, fără a se gândi de unde vor veni toţi aceşti bani pentru pomenile electorale!
  DEMOCRAŢIA în România se va reclădi atunci când actuala generaţie de pensionari comunişti se va schimba (în cazul ăsta trebuind să mai aşteptăm încă vreo 10-20 ani) sau când liderii Ciumei Roşii vor ajunge la puşcărie (asta însemnând ca Justiţia să nu îngenuncheze)!
  11
  13
  Raportează
 • postat de Marinica Italy
  Luni, 18 Decembrie 2017 09:41
  82.137.13.***
  Clasa politica se alege prin vot!
  De ce i-ati votat?
  7
  11
  Raportează
 • postat de Sandu
  Luni, 18 Decembrie 2017 08:05
  109.103.134.***
  Se vede treaba ca sunt deja tot mai putini cei care au transformat aceste proteste asazis spontane in actiuni in care nu mai cred nici ei dar condica de prezenta trebuie semnata pentru a justifica eventualele recompense mediatice si de alta natura.Cred ca cel mai rau ii doare hotarirea guvernantilor actuali care taie posibilitatea finantarii O.N.G./urilor de la bugetul de stat sau din buzunarele celorlalti cetateni care nu au iesit in strada.Desigur printre protestanti sunt si oameni de buna credinta dar ce am vazut in Bucuresti si pe retelele de socializare conduc la concluzia ca printre ei sunt si unii anarhisti ,extremisti,si poate chiar legionari care au stricat caracterul acestui protest.Eu cred ca acesta este motivul principal pentru care aceste proteste nu vor avea niciun efect.
  8
  12
  Raportează
 • postat de cetgltro
  Luni, 18 Decembrie 2017 07:58
  194.102.208.***
  O mana de pierde-vara, care nu stie ce vrea...
  9
  11
  Raportează
 • postat de gheorghe
  Luni, 18 Decembrie 2017 03:58
  172.103.153.***
  @george:
  Dupa prima fraza am crezut ca vorbesti despre sorosisti, acesti globalisti fara inima de roman si cu alt dumnezeu - banul.
  Dupa aceea am vazut ca bati cimpii - adica o crezi pe agenta straina Kovesi ca spre sfarsit sa dai semne ca da, sint ghidonati de principii straine ca asa a votat romanu' sa aibe "parlamentari europeni", sa aiba prioritate ce vrea Apusul, nu ce vrea poporu!... da, cred ca mai e o speranta - strecoara Tara pe sub talpa Apsului ca s fie "o Tara ca afara", adica degenerat, pervertita, lepadata de Dumenzeu si in plin avant de sinucidere colectiva prin disparitia neamului.
  Voteaza tu unu' care sa fie banuit de tine drept interlop si analizeaza ce face alesu' tau... ca e usor de improscat fara sa faci nimic! COnvinge oamenii, mobilizeaza-i.... organizeaza intalniri cu oamenii sa vezi care ar fi vointa rezultata pentru viitor....
  Cat de usor este sa demolezi, nu-i asa?
  5
  7
  Raportează
 • postat de george
  Duminică, 17 Decembrie 2017 22:28
  185.45.177.***
  Din pacate, multi au ajuns sa poarte in piept doar o pompa si nu o inima de roman demn si cinstit.
  Si tot din pacate, cred ca singura solutie ca sa scapam de acesti interlopi cu cravata din Parlament e sa fim cat mai multi in strada.
  Acesti indivizi care sunt la putere sunt parca in slujba altui stat, de la est, nicidecum in slujba Romaniei.
  14
  36
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.