De la beţie la bătaie e doar un pas

De la beţie la bătaie e doar un pas
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 66 de ani din Măstăcani s-a ales marţi seara cu o mână ruptă şi este în prezent internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi. Bărbatul a fost agresat de un nepot care, se pare, băuse peste măsură.

„Nu am avut niciodată nimic de împărţit. Chiar cu o zi înainte am vorbit cu el. Dar acum era beat. Nu-l iert pentru că data viitoare îmi dă una şi mă omoară”, spune omul care se află acum pe patul spitalului. 

Despre starea celui agresat ne-a vorbit purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa. „A fost internat un bărbat de 66 de ani cu traumatism cranian acut care la beţie a fost «lucrat» de nepot. Se pare că brânza-i pe bani, chiar dacă e vorba de fraţi, dar nici băutul în familie nu asigură securitate pentru că până la urmă beţivii tot se iau la bătaie.”

„Victima nu a depus încă plângere. Dacă o va face, se vor lua măsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt a Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici.

Citit 668 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.