Mănăstirea Metoc, călcată de hoţi

Mănăstirea Metoc, călcată de hoţi
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

O nouă spargere care a vizat un lăcaş de cult de pe raza municipiului Galaţi a avut loc la finele săptămânii trecute, în centrul oraşului. Mănăstirea Sfinţii Arhangheli Metoc a fost ţinta unui infractor cu porniri deloc pioase. În miez de noapte, individul, un bărbat de 33 de ani, din judeţul Teleorman, s-a infiltrat în incinta lăcaşului de cult în căutare de valori, şi cum cel mai uşor de transportat sunt banii, s-a dus glonţ la cutia milei. Cu ajutorul a două şurubelniţe, a luat caseta în care se aflau aproape 400 de lei şi dus a fost. Nu departe însă, pe strada Dogăriei, a dat nas în nas cu poliţiştii de la Secţia 1, cărora li s-a părut suspectă prezenţa bărbatului în acel loc, la acea oră. Luat la întrebări, teleormăneanul a mărturisit ceea ce făcuse, dar sinceritatea nu i-a adus iertarea. El a fost reţinut pe loc şi dus în faţa magistraţilor, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, pentru furt calificat. 


Citit 2177 ori Ultima modificare Luni, 18 Decembrie 2017 21:18

2 comentarii

 • postat de Costi
  Marți, 19 Decembrie 2017 13:05
  95.77.96.***
  Pai sa cante din nou preotii melodia aia: "Vrednic este Dragnea". Nu glumesc, cautati pe youtube melodia. Datorita vredniciei lui Dragnea, acum in Viata Libera , sectiunea Eveniment, avem urmatoarele stiri: "Escrocheriile cu bijuterii false se înmulţesc", "Bateriile auto, ţintele hoţilor minori" si "Mănăstirea Metoc, călcată de hoţi".

  Cantati fratilor, pana ramaneti in fundul gol.
  0
  4
  Raportează
 • postat de atamanu
  Marți, 19 Decembrie 2017 08:36
  5.13.218.***
  ...Era nepotul lui Livache, mai draga. Incerca sa-si aduca si el contributia la reintregirea bugetului de stat . Mai ales, ca se aude cum ca toti soferii personali din clanurile interlope vor beneficia incepand cu intai ianuarie, la implinirea varstei de 40 de ani de pensii speciale. ( Legea Serban Nicolae ). Oricum, confuzia a fost inlaturata, dupa interventia "microfonica" a distinsei duamnei ministu de interne ...
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.