HOȚII brăileni fac ravagii în magazinele gălăţene

HOȚII brăileni fac ravagii în magazinele gălăţene
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Bandele de hoţi dau tun după tun în aceste zile, cele mai prolifice lovituri fiind, se pare, cele din "deplasare". O dovedesc cinci brăileni, patru bărbaţi şi o femeie, care au reuşit, în urmă cu mai bine de două săptămâni, să plece dintr-un magazin din Galaţi cu îmbrăcăminte în valoare de 10.000 de lei. Sub pretextul că vor să probeze mai multe articole, cei cinci le-au luat în cabinele de probă, le-au scos sistemele de siguranţă şi au ieşit cu ele fără să fie depistaţi de angajaţii firmei. Vânzătoarele şi-au dat seama abia ulterior că au fost jefuite şi au realizat că articolele părăsiseră magazinul odată cu grupul de brăileni. Unul dintre angajaţi a fost cel care, două săptămâni mai târziu, i-a dat pe hoţi pe mâna poliţiei, pentru că infractorii au făcut greşeala să revină în Galaţi.

"Pe 23 decembrie, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 3, în timp ce patrula în zona cartierului Micro 20, a fost sesizat de angajatul unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că a recunoscut pe stradă cinci tineri, care, în data de 9 decembrie, ar fi sustras produse din magazin", precizează cms. Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Brăilenii sunt cercetaţi penal pentru furt, poliţiştii făcând cercetări pentru a verifica dacă aceştia au mai comis între timp şi alte fapte de acest gen.

Citit 9102 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Decembrie 2017 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.