Fii isteț! Alege împrumutul Avantaj Plus și câștigă mașina!

Fii isteț! Alege împrumutul Avantaj Plus și câștigă mașina!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La tombola Avantaj Plus poate participa orice persoană, cu vârsta minimă de 18 ani, dacă optează pentru un împrumut de la Amanet Romero. Din 3 în 3 luni, prin tragere la sorți, se câștigă o mașină Dacia Logan. Totodată, optând pentru împrumutul Avantaj Plus, vă înscrieți automat și în cursa pentru premiile lunare în bani cash, 175 premii a câte 20 de lei și 88 premii a câte 50 de lei.

Amanet Romero este singurul amanet la care poți să câștigi o mașină dacă amanetezi aur, argint, platină. Până în prezent, 11 clienți au câștigat câte o mașină, iar în data de 15 ianuarie aflăm numele câștigătorului cu nr.12.

Află despre împrumuturile Amanet Romero

Puteți împrumuta orice sumă de bani, cu un comision foarte bun, doar cu buletinul și o garanție în aur pentru o perioadă de 90 de zile. În cazul în care doriți să prelungiți perioada contractuală este de ajuns să faceți o vizită în oricare din cele 19 puncte de lucru Amanet Romero. De asemenea, puteți restitui suma împrumutată mai devreme, astfel comisionul fiind recalculat în funcție de numărul de zile.

În plus, veți beneficia de card de reducere, care vă garantează un comision redus, negociere la cursul de schimb valutar și 5% reducere la achiziționarea de bijuterii din magazinele Maia Bijou.

Vino la extragere! Poți să câștigi și tu!

Dacă vrei să câștigi o mașină de la Amanet Romero, vino să vezi cum decurge o extragere: 15.01.2018, oră 18.30, la Teatrul Dramatic. În plus, participanții intră la tombolă cu premii în bani care se va organiza la eveniment.

(P)

Citit 1926 ori Ultima modificare Luni, 01 Iunie 2020 09:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.