O femeie a fost LOVITĂ de TRAMVAI

O femeie a fost LOVITĂ de TRAMVAI

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
4 comentarii

O femeie în vârstă de 66 de ani a fost lovită de tramvai, vineri seara, în zona Micro 21. Un echipaj al Ambulanţei a fost chemat imediat la faţa locului pentru a acorda primele îngrijiri. „Nu a fost lovită foarte puternic. Se presupune că s-a împiedecat, iar vatmanul a văzut-o la timp şi a frânat. S-a ales numai cu un traumatism craniofacial”, ne-a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dr. Mihai Polinschi.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Citit 8091 ori Ultima modificare Duminică, 14 Ianuarie 2018 00:06

4 comentarii

 • postat de Marco Duminică, 14 Ianuarie 2018 14:34 5.13.229.*** Link la comentariu
  3
  4

  Bine ca n-a patit nimic tramvaiul!

  Raportează
 • postat de Iancu Jianul Duminică, 14 Ianuarie 2018 10:50 5.13.249.*** Link la comentariu
  2
  7

  Orasul e mort, si se pregateste sa fie deconectat si de la aparate! Pana si PennyXXL sa demolat! Se inchid firme pe capete, preturi mari... salarii foarte mizere ca si cei de la conducere! Penal! Institutii lasa-ma ste las! Idnamisibil dar real!
  Traiasca colonia, a murit Romania!

  Raportează
 • postat de Ministru Duminică, 14 Ianuarie 2018 06:45 86.124.206.*** Link la comentariu
  0
  9

  Acum vreo doua saptamani circulam pe Otelarilor si intr-o zona dintre doua treceri de pietoni un batran se angajeaza in traversarea drumului fara nici cea mai mica asigurare eu fiind la vreo 20 de metri de el, nu a intors capul decat cand eram la 2-3 metri de el mi-a aruncat o privire in care se amestecau senilitatea cu superioritatea prostului si si-a continuat deplasarea.
  Ce poti face in astfel de cazuri in care pietonul e inconstient si efectiv nu realizeaza ca e in pericol de moarte?
  Sa te rogi sa nu dai peste un asa specimen ca te alegi cu dosar penal si cu drumuri la politie si-l mai ai si pe constiinta pe prost.
  Degeaba se pun treceri ca bizonii tot pe langa trec sau se arunca pe ele fara cea mai mica asigurare. Degeaba semafoare ca verdele e decat pentru fraieri.
  Ochii in patru si viteza redusa. Ca la cireada.

  Raportează
 • postat de Robert Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018 20:08 176.10.99.*** Link la comentariu
  15
  5

  Bine ca nu a patit femeia nimic mai grav.

  Dar, Doamne, Dumnezeule, ce mizerii de tramvaie avem. Vechituri, vechituri. Nici tarile din Africa sau din America Latina nu cred sa aiba astfel de vechituri, dar noi ne vrem a fi tara/oras modern(a), european(a) in secolul vitezei.

  Tramvaie noi, moderne pe cand primesc galatenii? Ca tot asteptam sa faca astia proiecte pe bani europeni ca sa achizitioneze si niste garnituri complete de tramvaie.

  Tramvaie noi, moderne cand primesc galatenii? Si sa achizitioneze tramvaie noi automatizate, care la o apasare de buton scot rampele de acces pentru persoanele in scaun cu rotile, nu precum troleibuzele noi primite la care trebuie sa-ti coboare soferul ca sa RABATEZE rampa, cand rampele trebuiau sa culisese automatizat din "podeaua" troleibuzului.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.