Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Un localnic de 38 de ani, din Băneasa, care în decurs de mai puţin de o lună a agresat trei persoane, printre care şi o femeie, a fost obligat de judecători să nu iasă din casă pentru următoarele 30 de zile, fiind suspectat de ultraj, ameninţare şi lovire. Bărbatul a ajuns pe mâna poliţiştilor în urma a trei reclamaţii, venite din partea unui pădurar pe care l-a lovit în momentul în care i-a dat o sancţiune la regimul silvic, a unei femei pe care a ameninţat-o cu bătaia la mijlocul lunii decembrie şi a unui bărbat de 51 de ani pe care l-a lovit într-un bar din Tg Bujor, săptămâna trecută. În baza probelor obţinute, poliţiştii l-au reţinut pe bătăuş, iar sâmbătă, magistraţii Judecătoriei Tg. Bujor au dispus ca acesta să fie arestat la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Citit 2220 ori Ultima modificare Luni, 15 Ianuarie 2018 18:39

1 comentariu

 • postat de Iancu Jianul Marți, 16 Ianuarie 2018 11:40 5.13.249.*** Link la comentariu
  1
  1

  Autoritati tembele!
  1. Nivelul malnutrit al economiei nu permite, unei persoane economic vorbind sa nu paraseasca domiciliul.
  2. Nu exista in Romania monitorizare cu bratari de picior pentru a controla electrinic si alarma cand au parasit locatia
  3. Legea in sine este doar pentru cornutele care fac infractiuni si nu patesc nimic in timp ce se scalda pe banii nostri!
  Imi cer scuze ca am jignit bietele animale, nu au nici o vina, stapanii da!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.