Incendiu în Micro 13. O mașină distrusă de flăcări și două persoane cu arsuri ușoare

Incendiu în Micro 13. O mașină distrusă de flăcări și două persoane cu arsuri ușoare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Intervenție de urgență a pompierilor gălățeni, marți seară, în cartierul Micro 13. Patru autospeciale de stingere cu apă și spumă s-au deplasat la un service auto după ce s-a anunțat la Numărul Unic de Urgență 112 că o mașină a luat foc. Autoturismul, care era parcat în afara halei, a ars în totalitate, iar flăcările au afectat și hala în care se afla service-ul.

”Hala a ars pe o suprafață de 150-200 de metri. Focul a distrus și bunurile din interior. Autoturismul implicat în incendiu a ars în totalitate. Două persoane au suferit arsuri ușoare. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, care a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SMURD, fără a fi transportat la spital, iar o altă persoană s-a deplasat singură la spital”, ne-a explicat cpt. Cătălin Sion, ISU Galați.

La fața locului au intervenit patru autospeciale de la Detașamentul de pompieri Galați și un echipaj SMURD. Pompierii gălățeni au lichidat incendiul și fac acum cercetări pentru a stabili cauza exactă care a stat la baza producerii incendiului.

Citit 5620 ori Ultima modificare Marți, 16 Ianuarie 2018 20:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.