Galaţiul are un nou Cetăţean de Onoare: Gheorghe Bugeag

Galaţiul are un nou Cetăţean de Onoare: Gheorghe Bugeag
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Prin votul aleşilor locali, dr. Gheorghe Bugeag, consilier local ALDE, care pe 22 februarie va împlini 75 de ani, a devenit Cetăţean de Onoare al municipiului Galaţi. Propunerea a venit din partea consilierului local PSD Zanfir Ilie, directorul Bibliotecii "V.A. Urechia".

"La împlinirea frumoasei vârste de 75 de ani, trei sferturi de veac tumultuos, merită toată atenţia societăţii gălăţene şi răsplătirea tuturor eforturilor sale pentru propăşirea spirituală şi materială a oraşului nostru, prin acordarea binemeritată a titlului de Cetăţean de Onoare al municipiului Galaţi, distincţie care înnobilează atât persoana, cât şi întreaga comunitate", se arată în adresa semnată de Zanfir Ilie, în calitate de director al Bibliotecii "V.A. Urechia".

Primarul Ionuţ Pucheanu a justificat acordarea distincţiei prin faptul că Bugeag este consilierul local cu cele mai multe mandate. În ceea ce priveşte activitatea profesională, medicul a activat zeci de ani la Spitalul Judeţean Galaţi şi "a înfiinţat primul Laborator de Medicină Nucleară din Moldova şi a introdus ecografia în judeţul Galaţi".

Citit 4627 ori Ultima modificare Joi, 22 Februarie 2018 03:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.