Mărţişoare din cufărul bunicii, la CECCAR

Mărţişoare din cufărul bunicii, la CECCAR
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Filiala Galaţi a CECCAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România) a continuat seria de manifestări cu care şi-a obişnuit membrii cu un eveniment dedicat începutului de primăvară: "Mărţişoare din cufărul bunicii". Poeta Angela Baciu a fost amfitrioana serii de 1 martie, de la sediul filialei.

Doamnele care au onorat evenimentul s-au putut bucura de cântec, poezie şi o interesantă prezentare de modă şi make-up. Invitații speciali ai evenimentului au fost copiii din ansamblul "Estrada Copiilor", condus de Andreea Ignat, dar şi Ioana Bigu, elevă în clasa a XI-a, cu un recital de vioară. Manuela Irimin a semnat decorul hand-made, iar Alexandra Silvia Steriopol a venit cu propuneri vestimentare interesante. De asemenea, Elena Susanu a prezentat o colecţie de mărţişoare cu poveşti.

În ciuda vremii extreme de la acest început de primăvară, seara petrecută cu legende, cântec şi poezie la CECCAR, filiala Galaţi, a fost de departe un eveniment de suflet, de care au avut grijă organizatorii, preşedintele Elena Ecaterina Chivu şi directorul filialei, Laurenţiu Onose.

Citit 1819 ori Ultima modificare Vineri, 02 Martie 2018 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.