INCENDIU PUTERNIC la o vulcanizare din Galați. O persoană a ajuns la spital

INCENDIU PUTERNIC la o vulcanizare din Galați. O persoană a ajuns la spital
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Intervenție de urgență a pompierilor gălățeni, în noaptea de sâmbătă 3 martie 2018, în cartierul Micro 39. Militarii au intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o vulcanizare aflată lângă fabrica de bere. În incintă, erau foarte multe cauciucuri, care au luat foc, motiv pentru care un fum gros a acoperit întreaga zonă. Paznicul societății a încercat să scoată din bunuri și s-a ales cu arsuri pe mâini și față.

”Am intervenit pentru lichidarea unui incendiu care se manifesta pe aproximativ 400 de metri pătrați. O persoană, paznicul, s-a ales cu arsuri de gradul unu și doi pe față și membrele superioare și a fost preluat de un echipaj al ambulanței pentru a fi transportat la spital”, ne-a declarat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați. Localnicii au ieșit din case, speriați de o bubuitură puternică, dar și de flăcările imense care se ridicau deasupra vulcanizării. ”Eram în casă și am auzit o bubuitură și după aceea am văzut flăcări mari”, ne-a spus un gălățean din zonă.

A existat și pericolul ca incendiul să se extindă la societățile din zonă, motiv pentru care unii au venit să vadă ce se întâmplă. ”Am un microbuz parcat în spate și am venit să văd ce s-a întâmplat”, ne-a spus, în grabă, un tânăr.

Pompierii au reușit să localizeze incendiul și, după două ore, au reușit să îl lichideze, fără ca acesta să se extindă și la alte locații.

Traficul în zonă a fost restricționat pe toată perioada intervenției.

Incendiul pare să fi pornit de la un reșou pe care paznicul îl folosea să se încălzească, dar cauza exactă o vor stabili pompierii în urma unei anchete.

Citit 15448 ori Ultima modificare Luni, 05 Martie 2018 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.