Mincinosul mincinoşilor face farse Poliţiei

Mincinosul mincinoşilor face farse Poliţiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ca să nu-şi plătească vodca, s-a dat înjunghiat în gât şi jefuit *

Patru zile de minciuni gogonate – asta au fost nevoiţi să suporte poliţiştii gălăţeni de la Investigaţii Criminale.

Şi dacă timpul înseamnă bani - după cum spune o vorbă englezească - atunci noi toţi, contribuabili la bugetul statului, am dat o mână de ajutor la distracţia unui gălăţean idiot. Cât îl costă pe mincinos falsa alarmă? Jenant de puţin.

12 zile de îngrijiri medicale

Poliţia Galaţi a fost sesizată marţi, 2 august, la ora 9,40, prin 112, de către Gheorghe N., în vârstă de 46 de ani. Bărbatul susţinea că ar fi fost înjunghiat în gât de către un necunoscut, care l-a şi tâlhărit de 1.100 lei.

Gălăţeanul a ajuns cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă; a fost examinat de către legist, care a concluzionat că leziunile nu i-au pus omului viaţa în pericol. Pentru vindecare era necesare doar 11-12 zile de îngrijiri medicale.

Se tăiase singur, în maşină

La audieri, bărbatul a dat numai informaţii contradictorii oamenilor legii. Adevărul a ieşit la scurt timp la iveală. Investigaţiile Criminale aflau că în criză de bani fiind, Gheorghe şi-a tăiat singur gâtul cu o lamă, marţi dimineaţă, în timp ce se afla în maşina lui.

A încercat apoi să-şi oprească sângerarea cu un prosop. Mai departe, s-a dus într-un bar de pe strada Traian, a ras o vodcă şi a anunţat că nu plăteşte, pentru că e proaspăt înjunghiat în gât şi jefuit de bani.

Exces de imaginaţie, pe bani puţini

A cerut ajutorul Poliţiei prin 112, pe-al medicilor şi pe-al barmaniţei – doar fusese şi „tâlhărit de 1.100 de lei”. Într-un târziu, vineri dimineaţă, Gheorghe a recunoscut: s-a tăiat singur, banii nu existau, iar vodca a băut-o de nervi.

Pentru falsa alarmare a Poliţiei, bărbatul a fost sancţionat DOAR cu 100 de lei. Sperăm să nu le mai vină idei şi altora. Nu de alta, dar pot exista chiar oameni în necaz, de care poliţiştii să nu se poată ocupa din cauza idioţilor cu imaginaţie.

Citit 1583 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.