CASA DE TAPET - Stil pentru casa ta

CASA DE TAPET - Stil pentru casa ta
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Acasă este locul care te reprezintă profund. Locul care spune povestea devenirii tale, modul în care ai învăţat să îţi îmbraci interiorul ca pe tine. Unic, rafinat, interiorul învăluit în tapet de catifea vorbeşte despre Tine, cel-ca-nimeni-altcineva. Singular.

„Clientul nostru este iubitorul de frumos şi definiţia asta, pe care am dat-o încă de acum aproape 15 ani de când am deschis magazinul, este valabilă în continuare. Nu contează că apartamentul lui este mai mic, sau că potenţialul său financiar nu este foarte mare, chiar nu contează. Cel care iubeşte frumosul vine la noi cu o singură grijă, cea de a alege. De restul ne ocupăm noi, echipa”, ne spune designerul șef de la Casa de Tapet.

La drept vorbind, odată ce păşeşti în CASA DE TAPET, e destul de greu fie şi numai să alegi. Combinaţiile dintre suprafeţele creative, culori şi nuanţe, decoraţiuni şi motive imagistice par aproape infinite, e ca şi cum ai păşi, de fapt, într-un... Palat de Tapet, în care nu ştii unde să te uiţi mai întâi. Însă pentru asta există "echipa": „Atunci când vin la CASA DE TAPET, clienţii primesc un pachet de servicii, însemnând consiliere pe parte de tapet, pe cea de perdele şi draperii. Consilierea poate avea loc la client acasă, ne deplasăm oriunde, suntem extrem de mobili – mergem, luăm şi mostre de perdele, draperii, gândim soluţii din punct de vedere artistic, tehnic. Noi le lucrăm, noi le montăm şi tot noi le şi spălăm ulterior, pentru că avem şi servicii post-vânzare. Pentru că noi vindem o idee, o imagine şi ştim că reclama cea mai bună vine de la clienţii mulţumiţi, este cea mai bună carte de vizită”.

Contrastant cu o realitate exterioară prea puţin elegantă, peretele mascat în catifea sau drapat în mătase, în nuanţe de coniac sau orice altă culoare potrivită personalităţii tale, îţi înapoiază confortul de care eşti lipsit în lumea uniformă de afară. Sub îndrumarea specialiştilor în design interior de la CASA DE TAPET, poţi regăsi cu atâta uşurinţă nota de glam pe care mereu ai visat-o pentru Acasă. Învăluind parcă viaţa în mistere diafane, abia întrezărite printre nespus de variatele modele delicate ale tapetului şi draperiilor de la CASA DE TAPET, nevoia de frumos devine practic o necesitate. „Ca tendinţe, foarte mult a luat amploare catifeaua, e o ţesătură plăcută ochiului, plăcută la atingere, preţioasă, elegantă. Coloristic, tendinţa se păstrează de câţiva ani, sunt nuanţe de gri şi bej, aşa-numitele „greige”, turcoazul, cuprul. Ai zice că tendinţele le dau producătorii de textile, dar nu e aşa. Producătorii de tapet sunt cei care fac asta. Ei sunt mai puţini, îşi creează colecţiile şi, în baza nuanţelor utilizate de ei, vin şi ceilalţi cu colecţii în completare. Pentru că ei lucrează împreună, de fapt, la colecţii comune.”

Armonia interioară, cea a sufletului şi cea a casei - locul în care ne oglindim perfect lăuntrul - este cea care îţi dă sens. Şi da, parafrazându-l pe Emile Zola în „Paradisul femeilor”, cu mâinile afundate în infinita posibilitate a mătăsii sau a catifelei de cea mai înaltă calitate, furnizate de producători renumiți, pierduţi în rafinamentul unei întregi colecţii de tapet italian, franţuzesc, german, belgian, englez sau spaniol, atunci da, poţi să îţi trăieşti visul. Unul suav şi personal, în miezul tapetat cu stil al casei tale.

Dacă v-am făcut curioşi, atunci notaţi aceste date de contact: CASA DE TAPET - bd.George Coşbuc nr.199, telefon 0731343901. Sau căutaţi pe Facebook pagina Casa-de-Tapet, ori accesați casadetapet.ro pentru a vedea și celelalte showroom-uri ale companiei.

Vă așteptăm cu drag.

Echipa

(P)

Citit 3940 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Aprilie 2018 09:07