ÎNCEP activitățile proiectului Diversificarea producției societății comerciale KINETECH INDUSTRY S.R.L. prin achiziționarea de echipamente performante

ÎNCEP activitățile proiectului Diversificarea producției societății comerciale KINETECH INDUSTRY S.R.L. prin achiziționarea de echipamente performante
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

KINETECH INDUSTRY S.R.L. în calitate de beneficiar, anunţă începerea activităţilor proiectului „Diversificarea producției societății comerciale KINETECH INDUSTRY S.R.L. prin achiziționarea de echipamente performante”, Cod SMIS 104209.

Proiectul va fi implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operațional Regional 2014 – 2020, axa prioritară 2 “Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, prioritatea de investiție 2.1 “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 şi cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional la nivelul regiunii Sud- Est. Proiectul va fi derulat în Municipiul Galați, în  perioada 19.10.2015 – 31.07.2018 şi are o valoare totală de 1.049.038,75 lei, din care finanţarea nerambursabilă este de 599.399,60 lei din FEDR și 167.568,75 lei din contribuție proprie.

Obiectivul proiectului/Scopul proiectului îl constituie creșterea competitivității societății KINETECH INDUSTRY în domeniul producției echipamentelor de ridicat și manipulat, domeniu strâns legat de servicile de transport pe apa prin operațiunile care necesită ridicarea și manipularea mărfurilor, identificat în Strategia Națională de Competitivitate – Tabelul 3 – Aglomerări economice de importanță regională – Servicii de transport pe apă (Galati și Constanța) și în Planul de Dezvoltare Regională Sud-Est, Prioritatea 3 – Îmbunătățirea competitivității regionale în contextul promovării specializării economice inteligente – Domeniul de intervenție 2 – Investiții în crearea și extinderea capacităților de producție și dezvoltarea serviciilor pentru firme – Obiectivul specific 2 – Sprijinirea dezvoltării firmelor în vederea creșterii competitivității regionale și crearea de noi locuri de muncă.

 

Date de contact: Juncu Mariean, Administrator, Tel: 0766360062

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro
 
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

(P)

Citit 1937 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Aprilie 2018 11:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.