UPDATE | Pietonul lovit de mașină în timp ce traversa neregulamentar este CĂUTAT de Poliție
Foto: GSDG, captură video

UPDATE | Pietonul lovit de mașină în timp ce traversa neregulamentar este CĂUTAT de Poliție
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

UPDATE | Pietonul lovit de mașină în timp ce traversa neregulamentar încă era căutat, joi seară, 12 aprilie 2018, de Poliție. VEZI mai jos imagini video cu accidentul.


Superman s-a reinventat la Ultimul Leu! Un pieton a dispărut după ce a fost spulberat de un Audi | O situaţie mai puţin obişnuită s-a petrecut joi dimineaţă, în jurul orei 8,00 în traficul dintr-o zonă extrem de aglomerată a oraşului. Mai exact, un accident rutier, provocat de un pieton grăbit, care a făcut un slalom spectaculos printre maşinile care circulau în coloană, pe strada Brăilei, în dreptul staţiei de autobuz de la Kaufland.

Din imaginile surprinse de o cameră video montată pe bordul unei maşini aflate în trafic, imagini postate ulterior pe Grupul Şoferilor din Galaţi, se vede cum omul aşteaptă lângă un autobuz oprit în staţie şi mai apoi o zbugheşte printre maşini, fără a se asigura dacă pe sensul opus avea liber. A avut ghinion, pentru că şi pe contrasens veneau maşini, fiind luat în plin pe capotă şi aruncat în aer de un Audi de culoare gri metalizat, al cărui şofer nu a avut vreme să reacţioneze. Ce a urmat, iese din tiparele oricărui accident, pentru că, se pare, pietonul s-a ridicat singur de jos în ciuda faptului că luase un cotact brutal cu maşina şi cu asfaltul, şi fără să stea prea mult la discuţii, a fugit, lăsându-l pe şofer să se întrebe dacă i-a provocat vreo vătămare.

În lipsa unei certitudini, omul s-a dus singur la Poliţia Rutieră şi a declarat accidentul, pentru a nu avea mai târziu surpriza să fie acuzat.

"La Poliţia Rutieră s-a prezentat de dimineață şoferul care l-a lovit. Încearcă să identifice victima şi să vadă dacă a suferit vătămări", explică cms. Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

VEZI VIDEO - CLICK AICI

Citit 19558 ori Ultima modificare Vineri, 13 Aprilie 2018 00:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.