Lansarea proiectului Dezvoltarea capacității ILMAT PRODCONSTRUCT S.R.L. de prelucrare și tratare a lemnului

Lansarea proiectului Dezvoltarea capacității ILMAT PRODCONSTRUCT S.R.L. de prelucrare și tratare a lemnului
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

S.C. ILMAT PRODCONSTRUCT S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Dezvoltarea capacității ILMAT PRODCONSTRUCT S.R.L. de prelucrare și tratare a lemnului”, cod MySMIS 103307, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.348.252,51 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 894.331 lei.

Obiectivele proiectului sunt creșterea competitivității S.C. ILMAT PRODCONSTRUCT S.R.L. in domeniul prelucrării lemnului, prin modernizarea, extinderea si completarea capacitații de producție prin acces la infrastructura tehnologica moderna, performanta, eficienta energetic. Modernizarea atrage după sine creșterea numărului de angajați noi (inclusiv din categoriile defavorizate) având ca si scop consolidarea poziției actuale din piața si accesarea unor segmente noi de piață, precum și o contribuție la dezvoltarea economiei locale.

Durata de implementare a proiectului este de 33 luni:  respectiv de  la data 21.03.2016 până la data 30.11.2018

Informaţii suplimentare se pot obţine la: MARMUREANU SIMONA, Administrator

Telefon: 0756375875, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

(P)

Citit 1599 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Aprilie 2018 10:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.