200 de poliţişti ies în stradă de 1 Mai

200 de poliţişti ies în stradă de 1 Mai
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Astăzi nu va fi deloc zi liberă pentru forţele de ordine gălăţene, care vor fi prezente în număr mare în locurile publice pentru asigurarea unui climat de siguranţă. 210 poliţişti din structurile operative ale IPJ Galaţi, inclusiv luptători de la Acţiuni Speciale, vor fi prezenţi, alături de reprezentanţii altor structuri cu atribuţii similare, în zonele cu cel mai ridicat aflux de public şi unde riscurile producerii actelor de încălcare a legii sunt cele mai ridicate.

Poliţiştii rutieri vor acţiona pe traseele de acces către zonele aglomerate pentru combaterea principalelor abateri generatoare de accidente de circulaţie, urmărindu-i îndeosebi pe şoferii care depăşesc limita de viteză, conduc băuţi sau pe pietonii care nu respectă regulile de traversare.

În altă ordine de idei, oamenii legii le recomandă tuturor gălăţenilor, indiferent dacă rămân în oraş sau pleacă în vacanţă, să aibă grijă de bunurile lor, să îşi asigure locuinţele şi maşinile, să nu îşi lase copiii nesupravegheaţi, mai ales în locuri aglomerate, şi să nu intre în conflict cu necunoscuţii, mai ales dacă se află în stare de ebrietate.

Nu în ultimul rând, în cazul în care cineva este martor sau victimă a unei infracţiuni, pentru a asigura intervenţia cât mai promptă a unui om al legii, este absolut necesar să se adreseze celui mai apropiat post de poliţie sau, şi mai simplu, să sune la 112. 

 

 

                    

 

 

 

Citit 1956 ori Ultima modificare Luni, 30 Aprilie 2018 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.