Să ajutăm o mamă să scape de cancer. Spectacol caritabil pentru gălăţeanca Ioana Mitrof

Să ajutăm o mamă să scape de cancer. Spectacol caritabil pentru gălăţeanca Ioana Mitrof
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Ioana Mitrof, o mămică din Galaţi aflată, la o vârstă nepermis de tânără, în luptă cu cancerul, are în continuare nevoie de sprijinul nostru. Aflată în imposibilitatea de a urma terapiile clasice, trebuie să se supună unor tratamente alternative, care costă mai mult decât îşi poate permite. Un spectacol caritabil, menit să mai ajute la strângerea de fonduri pentru tratamentul mămicii a doi copii, va avea loc pe 4 iunie. 

Cazul Ioanei Mitrof a mobilizat, până acum, sute de oameni, impresionaţi de drama gălăţencei, mamă a doi copii micuţi, diagnosticată, la nici 36 de ani, cu cancer mamar. De la Miruna Ignat, talentata fetiţă din Galaţi care la numai 8 ani şi-a licitat 24 de desene pe sume care i-au fost virate Ioanei, pentru tratament, la evenimentul sportiv organizat de jandarmul Cristi Onofrei şi care a atras zeci de oameni pasionaţi de mişcare şi cu spirit caritabil, societatea civilă a pus umărul ca să dea o şansă la viaţă. Lupta cu boala necesită însă timp şi resurse, mai ales atunci când, la fel ca în cazul Ioanei, nu există cifre şi date fixe.

"Din cauza altor probleme de sănătate pe care le am, nu pot face chimioterapie, aşa că urmez două terapii acum, una la Galaţi, şi una prin medicaţie, care îmi este trimisă din străinătate. Pot spune că ambele tratamente mă costă în jur de 250 de euro lunar. Urmează ca în iunie să merg la Bucureşti, la un spital unde se face o terapie alternativă şi atunci voi vedea dacă pot fi inclusă în program şi cât costă", ne-a explicat Ioana Mitrof. Şansa cea mare a Ioanei ar fi însă să ajungă în Statele Unite, la institutul N.O.R.I., unde ar avea posibilitatea să primească un tratament de micşorare a tumorii.

Pentru a o ajuta pe femeia în conturile căreia s-au strâns, până la acest moment, circa 4.000 de euro, va fi organizat un spectacol caritabil pe data de 4 iunie, începând cu orele 18,00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic din Galaţi. Pe scena evenimentului şi-au anunţat participarea mai mulţi artişti, printre care ansamblul „Doina Covurluiului”, Minodora Dediş şi un grup de copii ai unei şcoli de canto. Banii strânşi de la gălăţenii care vor da curs invitaţiei vor fi donaţi Ioanei. De asemenea, cei care vor să îi dea timp Ioanei pentru a-şi creşte copiii, o pot face virând sumele dorite în contul (în lei) RO54BTRL01801201M45208XX, deschis pe numele Ioana Mitrof, la Banca Transilvania. Dacă nu aveţi posibilitatea de a face donații online sau la bancă, o puteți contacta la numărul de telefon 0720622704.

Citit 25382 ori Ultima modificare Marți, 29 Mai 2018 00:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.