Discuţii europene despre cooperare

Discuţii europene despre cooperare

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

România va fi reprezentată de trei tineri (Raabis-Ștefan Bădiță și Georgiana Sandu din Galați, respectiv, Dan Grosu din Brașov), membri ai Asociației "Sunrise Project", în perioada 17-24 mai, în proiectul "Cooperation Instead of Rivalisation", organizat de "Fundacja Europejski Instytut Outsourcingu".

Locul de desfășurare a proiectului este orășelul Rybnik din Polonia (aflat în apropiere de Katowice).

În acest proiect vor mai participa, pe lângă tinerii din România şi Polonia, echipe din Turcia, Malta, Italia, Spania și Lituania.

Proiectul are ca subiect dezvoltarea cooperării și nu a rivalității, în mai multe domenii, dar și o seară culturală rezervată echipei României, în care se vor prezenta ţara, poporul, cultura, economia și orașele Galați și Brașov.

Citit 549 ori Ultima modificare Marți, 15 Mai 2018 18:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro