Unde sunt amplasate RADARELE

Unde sunt amplasate RADARELE
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sâmbătă, 26 mai, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Brăilei (zona Tirighina), Tecuci şi Drumul Viilor. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Şendreni şi Tudor Vladimirescu, iar pe DN 26, la Tuluceşti şi Măstăcani. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Munteni, iar pe DJ 251, la Costache Negri şi Matca. Pe DN 24 D, un radar va fi prezent la Vârlezi.

Duminică, 27 mai, echipajele Rutierei vor fi prezente, în municipiul Galaţi, pe străzile Tecuci, Movilei şi Nicolae Bălcescu. În judeţ, autospecialele vor staţiona pe DN 25, la Braniştea şi Umbrăreşti, pe DN 26, la Tămăoani şi Vlădeşti, pe DN 24 D, la Bălăbăneşti şi pe DJ 251, la Pechea şi Cudalbi. Pe DE 581, circulaţi cu prudenţă pe raza localităţii Cosmeşti, unde va fi, de asemenea, prezent un radar. 

Luni, 28 mai, echipajele Rutierei vor fi prezente, în municipiul Galaţi, pe străzile Brăilei, Domnească şi Basarabiei. În judeţ, autospecialele vor staţiona pe DN 25, la Vameş li Iveşti, iar pe pe DN 26, la Tătarca şi Oancea. Pe DJ 251, radarele vor fi prezente la Schela şi Costache Negri, iar pe DE 581, circulaţi cu prudenţă pe raza localităţii Priponeşti, unde va fi, de asemenea, prezent un radar.

Citit 868 ori Ultima modificare Vineri, 25 Mai 2018 15:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.