Un şofer beat a rănit grav un pieton şi a fugit mâncând pământul

Un şofer beat a rănit grav un pieton şi a fugit mâncând pământul
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un şofer de 61 de ani riscă să ajungă în curând după gratii pentru că s-a urcat băut la volan, a accidentat un pieton şi mai apoi a încercat să îşi facă pierdută urma. Accidentul s-a petrecut pe raza comunei Barcea, pe DJ 252.

Maşina condusă de bărbatul de 61 de ani l-a lovit în plin pe un bărbat de 37 de ani, care se afla pe partea carosabilă, după impact cel aflat la volan abandonând şi victima şi maşina şi fugind înainte de sosirea poliţiştilor. Bărbatul rănit, care prezenta multiple leziuni, a fost dus la spital, iar agenţii au pornit în căutarea şoferului fugar, pe care l-au depistat în scurt timp, pe raza comunei. La testarea cu etilotestul, a rezultat că acesta avea o alcoolemie în aerul expirat de 1,06 la mie, motiv pentru care a fost dus la spital pentru prelevare de mostre biologice. Ulterior, a fost reţinut.

"Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe conducătorul auto, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru conducere sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului", ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 3107 ori Ultima modificare Marți, 19 Iunie 2018 10:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.